Bomton tipy: Užijte si relax na masáži

Regenerace a odpočinek těla patří mezi nejdůležitější aspekty v péči o organismus. Stres a další faktory, které s sebou nese současný životní styl, dnes ještě více zvyšují nároky na účinnou relaxaci a uvolnění. Uvolněte se v péči našich odborníků v klasické masáži, která vás zbaví stresu i fyzického napětí. Poraďte se s námi o svém stavu, či jakého cíle či představy chcete dosáhnout, případně jaké symptomy a problémy trápí vaše tělo.

Typy relaxačních masáží, které provádíme ve studiu Jalta SPA.

Medová

Masáž, která využívá léčivou sílu medu, osvědčila se především při léčbě civilizačních chorob, jako je deprese, bolest hlavy, menstruační potíže, střevní poruchy a podobně.

Lomi Lomi

Havajská technika, která vyvolává hluboký relaxační účinek, napomáhá odstraňovat blokády a uvolňuje energii. Používá se teplý kokosový bio olej. Uvolňuje napjaté svaly, bolest páteře, migrény atd.

Lávové kameny

Čínská luxusní masáž pro rychlé psychické uvolnění a navození relaxačního stavu. Kameny jsou nahřívány v teplé vodě a poté kladeny na tělo. Rychlá regenerace unavených svalů a kloubů. Masér masíruje prohřáté svaly, které jsou uvolněné. Pomáhá odstraňovat stres, nespavost, úzkost, nervozitu, podporuje hojení namožených svalů, zrychluje metabolismus.