Get ready with Bomton: 4-kroková péče o blond vlasy s Kristy

Doba čtení: 4 min.

Pokud chceme mít lesklé, zdravé a silné vlasy, je potřeba o ně poctivě a pravidelně pečovat. Pokud ovšem toužíte po vlasech v zářivém blond odstínu, je nutné zvolit produkty, které umí barvu uchovat jako žádné jiné. Vlasová rutina naší social media manažerky Kristýny vás provede správným postupem a dá vám tipy na osvědčené favority mezi vlasovými produkty. Produkty, se kterými váš vysněný blond odstín vydrží opravdu dlouho.

 

1.Začněte od kořínků

Aby účes neztrácel svůj tvar, ale naopak překypoval objemem a příjemnou strukturou, Kristy nejdříve své jemné vlasy umyla Thickening šamponem od SACHAJUAN. Ten vlasům dodá nejen žádaný objem, ale i výživu a ochranu před teplem a sluncem. Kadeře jsou po něm příjemně zpevněné na dotek.

Před samotným mytím vlasy pečlivě rozčešte a ujistěte se, že jsou dostatečně mokré a propláchnuté. Až pak se vrhněte na masáž pokožky hlavy šamponem. Ten vmasírujte bříšky prstů lehce krouživými  pohyby.

 

2.Hydratace a žádné žluté tóny

Představujeme fialového kouzelníka, se kterým si můžete být jistá, že vašim vlasům žádné nažloutlé odstíny ani suché prameny nehrozí. Kristy má krásně studený blond odstín. A aby takový byl i po návštěvě kadeřníka, s jistotou sahá po Silver conditioner od SACHAJUAN. Tento intenzivně hydratační kondicionér s fialovými pigmenty dodává vlasům přirozený jas a lesk a poskytuje jim UV ochranu. Stačí jej vetřít do umytých vlasů, nechat dvě minuty působit a pak jednoduše opláchnout.

3.Nezapomínejte na konečky

Čím zdravější konečky, tím krásnější vlasy. Právě dostatečná péče o konce vašich vlasů často podtrhne tvar účesu. Shine serum od SACHAJUAN vyhlazuje vlasové kutikuly, napravuje případné poškození a zabraňuje třepení konečků. Navíc dodává lesk i matným nebo hrubým vlasům. Opravdový must-try!

 

4.Fixace, ochrana a zpevnění

Každá správná péče si zaslouží velkolepé zakončení. Luminous Hair Spray od Moroccanoil fixuje vlasy bez toho, aniž by je slepoval. Jako jemný závoj je pokryje leskem a chrání je před vlivy vlhkého prostředí. Vlasy navíc vyživuje díky arganovému oleji i vitamínu B5. Lak nezanechává zbytky, vlasům dovoluje se přirozeně hýbat a kamarádí se i s hřebenem, jelikož i při česání nadále drží požadovaný tvar účesu. 

4.Péče navíc

Jednou měsíčně Kristy své vlasy natónuje a zbaví nežádoucích žlutých odlesků pomocí Platinum Color Depositing Mask. Tato fialová maska umí během dvaceti minut s vlasy zázraky. Vykouzlí krásný odstín, dodá jim extra hydrataci a zanechá je nádherně hebké. Tak a máte hotovo. Teď vzhůru k blonďatějším zítřkům!