5 aplikací pro zdravější životní styl

Změna času může za to, že jsme pořád unavení a počasí zase za to, že se nám nic nechce a nejraději bychom jen leželi a jedli. Tyhle aplikace vám ten život trochu usnadní.

Balanced

Před Vánocemi máme všichni spoustu práce, úkolů a nevyřešených restů. Tahle aplikace vám pomůže si v tom všem udělat pořádek, a na nic tak nezapomenout. Vše si rozepište, naplánujte a přiřaďte termín a prioritu ke každému úkolu.

7 Minute Workout

I my moc dobře víme, že na cvičení teď není ani čas ani nálada. Jenže ono i krátké cvičení dělá divy, nejen s vaším tělem, ale i s psychikou. Díky téhle aplikaci se vám už nestane, že byste se za celý den ani neprotáhli.

Mind Journey

Kromě cvičení je ale velice důležitý i odpočinek. Ale nemyslíme tím, že si lehnete k televizi a budete zběsile přepínat kanály. Mluvíme o skutečném odpočinku, kdy si odpočine tělo i mozek. Zkuste meditaci a uvidíte, co to s vámi za pár dnů udělá.

My Diet Coach

Pokud se chystáte i před svátky hojnosti držet dietu a zdravě jíst a hýbat se, budete potřebovat zkušeného pomocníka. A tím je určitě tahle aplikace. Bude vás motivovat, hlídat a pomůže vám zbavit se chuti na sladké a na nezdravé potraviny.

Sleep Cycle

Jestli kvůli stresu nebo změně času nemůžete pořádně spát, jistě se to projeví na vaší psychice i fyzické kondici. Aplikace Sleep Cycle sleduje váš spánkový cyklus a probudí vás přesně tehdy, kdy je to pro vaše tělo nejlepší. Uvidíte, že se vám bude vstávat mnohem snáz a budete mít celý den víc energie.