5 beauty produktů, které si vezměte do plážové tašky

Doba čtení: 3 min.

Jestli plánujete strávit celý den u vody, měli byste se na to řádně připravit. Do své plážové tašky proto přibalte kromě knížky a sexy nových plavek také beauty produkty, které se postarají o vaše krásné vlasy, pleť i tělo. Které to jsou?

1. Opalovací krém

Pro dlouhodobější pobyt na otevřeném slunci se doporučuje SPF (ochranný faktor) minimálně 15, při cestách k moři pak nejméně 30 spolu s UVA ochranou. Přípravek aplikujte vždy alespoň 20 minut před opalováním. Mažte se pomalu a pečlivě, abyste nevynechali žádné místo. Zkuste třeba Bronze Repair Strong Sun – opalovací zpevňující protivráskový krém na obličej s velmi silnou UV ochranou.

2. Vlasová péče

Kromě opalovacího krému si do tašky přihoďte i ochranné produkty na vlasy. Vyzkoušejte třeba balzám na vlasy Hair in the sun od Sachajuan. Obsahuje UV filtr, chrání vlasy před slunečním zářením, je voděodolný a bude fungovat i po osprchování a během sportu. Můžete ho také použít jako lehký stylingový krém, který drží vaše vlasy na místě, zatímco se opalujete. Po sprchování naneste malé množství nejprve do dlaně a vmasírujte do vlhkých nebo suchých vlasů.

3. Stylingový sprej

Mořská sůl dodá našim vlasům krásný a přirozený styling. Pokud po takovém účesu toužíte i u rybníka, nastříkejte do vlasů sea salt sprej od Sachajuan. Ocean Mist je bezoplachový sprej na vlasy, který dodává vlasům pocit jako po koupání v moři. Vlasy získají přirozený tvar a objem a jsou stejně vlnité jako po dni stráveném na slunečné pláži. Teď ho navíc koupíte i v praktickém cestovním balení. 

4. Balzám na rty

Zapomínat byste neměli ani na péči o rty. Slunce a voda je vysušují, proto potřebují pravidelnou dávku hydratace. Tento hydratační balzám na rty Rodin Olio Lusso je vytvořený ze včelího vosku, bambuckého másla a olejů z jasmínu, květů pomerančovníku a skočce obecného, které hydratují a regenerují. Balzám pořídíte ve stylovém balení na Rozmazlujse.cz.

5. Olejíček na vlasy

Aby byly vaše vlasy krásné a chráněné celý den, přihoďte do tašky také vlasový olejíček. Vyzkoušejte třeba olej na vlasy Moroccanoil Treatment v malé cestovní velikosti. Po koupání ho naneste na konečky, které budou díky němu nádherně jemné, lesklé a hydratované. Obsahuje arganový olej bohatý na mastné kyseliny a antioxidanty, které napomáhají navracet vlasům pružnost, hladkost a poddajnost. Můžete ho aplikovat několikrát během dne.