Food aplikace, které vám usnadní život

Kam zajít na oběd? Co uvařit k večeři? Kde mají to nejlepší kafe, pivo nebo polévku pho? Na tyhle otázky vám dá odpovědi váš chytrý telefon. Stačí si stáhnout některou (ideálně všechny) z těchto aplikací.

sRecepty

V téhle apce budete mít po ruce devět tisíc receptů – psaných nebo natočených na video. Navíc jsou přehledně rozdělené podle kuchyně, diety nebo příležitosti.

Restu.cz

Stojíte uprostřed ulice, města nebo vesnice a potřebujete se rychle najíst? Stačí zapnout tuhle aplikaci a ona vám poradí. Podívejte se na fotky, menu a rovnou si zarezervujte stůl.

Jdeš na pivo

Ideální parťák pro všechny pivní nadšence. Tahle aplikace vám ukáže, kde točí kterou značku, kolik mají druhů a spoustu dalších věcí.

Gastromapa

Už pět let Lukáš Hejlík obráží české luhy a moravské háje a každý den přináší jeden tip, kam se můžete s důvěrou vydat na jídlo, pivo, víno nebo kafe. Gastromapa vám bude tím nejlepším průvodcem po celém Česku.

Tasty

Krátká instruktážní videa, která způsobují závislost. Originálními nápady a mnohdy velice jednoduchým provedením jídel budete prostě nadšeni.

Farma v kapse

Pokud i vy milujete farmářské trhy, lokální výrobce a bio produkty, tuhle apku musíte mít. Snadno zjistíte, kdy a kde se ve vašem dosahu prodávají farmářské potraviny od více než tisícovky českých farmářů.

My cook book

Tahle aplikace je sice v angličtině, ale to jistě nevadí. Sem si můžete jednoduše zapsat všechny vaše recepty, a umaštěné sešity a papírky tak můžete hodit z okna.

Dáme jídlo

V našem výběru samozřejmě nesmí chybět aplikace, díky kterým vám jídlo přivezou až domů. Kromě Dáme jídlo si můžete v Česku objednat vybrané pochoutky přes Uber Eats nebo Wolt. Z bohaté nabídky si vybere opravdu každý.