Ty nejlepší účesy pro letošní léto

Nezáleží, jestli máte vlasy dlouhé až po pas nebo máte jen krátké mikádo. Letos v létě buďte odvážná, nespoutaná a zábavná a vyzkoušejte účesy, na které jste si doteď netroufla!

Vytoužená blond

Tolik let už po ní toužíte, ale stále nebyl ten správný čas? Konec výmluvám, proč byste si nemohla dopřát něco nového. Jestli se bojíte velké změny, zkuste nejprve ombré nebo melír. V létě bude takový účes vypadat, jako by vaše vlasy byly jen jemně vyšisované od sluníčka. My ale hlasujeme pro opravdovou blond! Tohle léto se nosí přirozeně plavá se zlatými odlesky.

Aby vyniknul obličej

Ofinku si nechte na podzim, teď frčí stejné délky. Což oceníte především v horkých dnech, kdy takový účes nepotřebuje výraznou péči. Pěšinku učešte na prostředek nebo na stranu a vlasy dejte za uši, kde je můžete zafixovat sponkami. Klidně vyražte z domu s mokrými vlasy, vítr se o závěrečný styling hrdě postará.

Dělejte vlny

Jejich příprava je snadná a navíc jsou opravdu vděčné. Zvlněné vlasy můžete směle vynést na sobotní piknik, firemní garden party i důležitou poradu v práci. Můžete je vytvořit pomocí kulatého kartáče, ale kdo by si chtěl v takových horkách fénovat vlasy… Proto na to jděte zcela jednoduše. Běžte spát s mokrými vlasy, které zapleťte do menších či větších copánků. Ráno jen lehce upravte, nastříkejte sea salt spray a můžete vyrazit.

Noste ozdoby

Kdy jindy než právě v létě si můžete do vlasů zaplétat různé mašle nebo barevné šátky, připínat obrovské a výrazné spony a natírat třpytky? V létě je dovoleno téměř vše, takže vůbec neřešte, jestli ta mašle není moc velká nebo skřipec moc lesklý. Zároveň jsou takové ozdoby skvělou volbou v případě, kdy chcete mít rozpuštěné vlasy, ale nechcete, aby vám neustále létaly do obličeje.

Nakrátko

Nechcete se potit v dlouhých vlasech a mikádo už vás nebaví? Co takhle vlasy ostříhat úplně na ježka? Konečně můžete vynosit všechny ty obrovské a výrazné náušnice, které vám leží na poličce v koupelně, protože jste na ně neměla odvahu. K tomu červená rtěnka, pudrový produkt, který jim dodá objem, a můžete vyrazit! Tohle léto přeje odvážným.