Jak na to: Fit podle celebrit

Slavné krásky kolem sebe mají spoustu pomocníků a odborníků na zdravý životní styl. Inspirujte se a dělejte to jako ony.

Karolina Kurková

Soul Circle
Krásná modelka se ráda věnuje indoor cyklistice. Ovšem nepředstavujte si partu upocených žen na rotopedech. Soul Circle se cvičí s glancem za zvuků trendy hudby pod dohledem trenéra, který kombinuje kardio a posilování.

Blake Lively

Kruhový trénink
Když se připravovala na roli v akčňáku Green Lantern, musela mít dokonalou postavu. Tehdy ji trénoval Bobby Storm, který pro Blake vymyslel cvičení ve stylu kruhových tréninků. Změny byly vidět už po třech týdnech.

Anna Wintour

Tenis
Už je jí skoro 70, přesto stále nosí šaty bez rukávů. Proč by ne, může se ti dovolit. Za její silné paže totiž může každodenní trénink tenisu. Anna pravidelně vstává v brzy ráno a ještě před prací jde na kurt, kde hraje alespoň hodinu. K obědu si dává nejčastěji hovězí steak a zeleninový salát bez dresinku. Spát chodí kolem 22. hodiny.

Natalie Portman

Balet
Největší zápřah zažila, když se připravovala na roli ve filmu Černá labuť. Tehdy ale také měla nejlepší postavu ve svém životě. Hodiny baletu kombinovala s plaváním a protahováním. Pravidelným cvičením baletu si navíc zlepšíte držení těla, zpevníte střed těla vytvarujete pas a celkově budete působit víc žensky.

Jennifer Aniston

Tvrdá dřina
Její božské tělo bohužel není zadarmo. Jennifer nemá děti, a tak si může dovolit věnovat se sama sobě několik hodin denně. Za zdravé jídlo utrácí astronomické částky a maká každý den. Pětkrát týdně kardio, třikrát týdně jóga a jednou týdně pilates.