Blogerka Veronika radí: Jak oživit letní denim look

Když se řekne denim, většina žen si vzpomene na své oblíbené džíny. Omezovat se ale jen na ně? To by byla hlavně v létě věčná škoda. Narazit totiž můžete na stylové košilové šaty, midi sukně nebo šortkové overaly. Na to, kolik je denimu let, dokáže stále dělat dojem. Denim nevychází z módy, jen se sem tam ukáže v novém kabátku.

1. DENIM A KRAJKA

Ano, i tahle varianta dokáže ozvláštnit letní obyčejný denimový look. Nebojte se tohoto kontrastu, ale naopak si s ním hezky vyhrajte, například ve výběru správného spodního prádla, kdy se jedná o krajkový top. K výraznému topu si ale pořiďte zcela jednoduché denimové šortky bez ozdob. Opatrné buďte také při výběru obuvi, jehlám se obloukem vyhýbejte. Krajku raději usměrněte plackami. Budete vypadat stylově a chic.

2. BAREVNÉ SLUNEČNÍ BRÝLE

Sluneční brýle s barevnými skly jsou letos na léto nezbytným doplňkem. I přesto, že jsou výrazné a mnohdy až extravagantní, hodí se prakticky ke každému outfitu. Oblečte si denimové šortky, bláznivější top nebo i bílé tričko a dokonalé outfity, kterými každého zaujmete, budou na světě. Takto lze lehce oživit jakýkoliv denimový look.