Jarní nehty ve znamení žluté i černé

Nehty jsou tím nejlepším doplňkem a je důležité o ně pečovat a zkrášlovat je. Barva je jen na vás, ale pokud potřebujete inspiraci, přinášíme vám tipy, co bude frčet letošní jaro.

V tomto roce jednoznačně vítězí odstíny žluté. Nebojte se jí vyzkoušet – přivoláte tím jarní náladu a budete se cítit skvěle. Neprohloupíte ani s výraznou oranžovou a růžovou.

Možná byste to nečekali, ale letošní jaro bude i ve znamení černé a klasické červené. Nebojte se toho a zkuste i matnou variantu. Pokud si však přeci jenom nepotrpíte na extravaganci, tělové barvy také zůstávají stále mezi top barvami. Letos je trendem mít lak sladěný s tónem vaší kůže, aby nehty vypadaly přirozeně.

Pokud chcete nehty oživit, zkuste geometrické tvary a linky! Linky a obrazce si můžete nechat namalovat na jeden prst nebo na všechny v různých směrech.

Optimální volba pro jarní manikúru je gel lak a shellac. Jejich stabilita a trvanlivost bude udržovat původní vzhled dlouho, což se hodí. A naše šikovné manikérky v Bomton studiích vám vykouzlí, co si budete přát!