Tutorial: Banana bun

Chcete-li si na večerní párty nebo třeba romantickou večeři dopřát look jako od moře, věřte nám, že je to snadné. S našimi tipy to hravě zvládnete.

K usnadnění práce a skvělému výsledku je samozřejmě potřeba zvolit správné produkty. My doporučujeme takové, které vám pomohou definovat texturu, mokrý a lesklý vzhled a dodají vlasům život.

1. Do vlasů vpracujeme Spray Wax Sachajuan pro podporu textury a rozpramínkování vlasů. Je možné pracovat i se sperejm Ocean Mist Sachajuan. Ten doporučujeme v případě, že jsou vaše vlasy spíš jemnější.

2. Do kontury kolem obličeje následně vetřeme prsty Shine Serum Sachajuan, které mokrý vzhled podpoří a dodá vlasům krásný lesk. S tímto produktem však buďte opatrné, při velkém množství by hříva mohla vypadat spíš mastně.  A voilá! I s takto upravenými vlasy jste už připravená!

3. Ale pokud chcete raději nevšedně všední vzhled, uchopte vlasy, jako bychom chtěli udělat cop, a začněte je balit do ruličky. Konce celého pramene necháme vidět a celý ledabyle umotaný banán připevníme uvnitř dvěma vlásenkami či perky. Poté ještě můžeme povytahovat některé prameny, podle toho, jak moc messy vzhledu chceme docílit.