Vyzkoušeno: Pevné tělo díky LPG

Metoda LPG pomůže tam, kde cvičení a zdravé jídlo už nestačí. Zpevňuje, modeluje a vyhlazuje pokožku a pomáhá i v boji proti celulitidě.

Jak tedy metoda LPG funguje? Aktivuje přirozený proces štěpení a uvolňování tuků, což vede k odstranění nepoddajných tukových polštářků a nedokonalostí těla. Jednoduše řečeno, pomáhá jako doplněk ke cvičení, když chcete, aby byly výsledky viditelnější. Můžete si vybrat program ošetření podle typu postavy.

Můj tip: Aby byly výsledky viditelné, je ideální chodit dvakrát týdně. Kosmetička Martina doporučuje koupit kúru s deseti ošetřeními. Vyzkoušet můžete také metodu LPG na obličej na omlazení a zpevnění pokožky.

Procedura trvá zhruba 35 minut a má tři fáze. Nejprve zeštíhlující, kdy vám přístroj tuky jakoby nasává. Což je vždy nejdřív příjemné, ale po chvilce to začne už malinko bolet. Druhá je na zpevnění a třetí už jen masíruje, tehdy dochází k vyhlazení pokožky.

Chvílemi může být proces trochu nepříjemný. Kosmetička Martina mě ale upozornila, že by v žádném případě neměl být bolestivý. Můžete si totiž nastavit intenzitu, která vám bude vyhovovat. Aby ošetření nebolelo, obléknete se do slušivého bílého oblečku.

Na závěr mi pak Martina natřela celé tělo zpevňujícím mlékem, které můžete zakoupit na studiu.

Už po prvním ošetření je kůže pevnější a vyhlazená. To můžu potvrdit. Nečekejte ale zázraky. Neexistuje přístroj, který by hubnul za nás. Důležitý je pravidelný pohyb a zdravý jídelníček. LPG je ale skvělé na dotvarování a zpevnění.