Vyzkoušeno: Zázračný marocký olej, který ochrání vaše vlasy

Pravidelně si žehlím a fénuji vlasy, čímž jim dávám docela zabrat. Hlavně konečky vlasů nejsou úplně podle mých představ. Moroccanoil Treatment je sice úplně neuzdraví, ale vlasy jsou po něm krásně hladké a chráněné.

Nikdy jsem olejíčky na vlasy nepoužívala, protože jsem se bála, že je akorát zmastí. Pak jsem si jeden pořídila a taky že ano. I když jsem ho vtírala jen do konečků, mohla jsem si vlasy umýt znovu. Moroccanoil Treatment se ale díky svému složení ihned vstřebá a vlasy nezatěžuje. Vlasy zjemní a uhladí, ale nejsou po něm mastné. Na rozdíl od jiných olejů je vhodný i pro jemné vlasy.

Moroccanoil Treatment, Moroccanoil, 25 ml, 450 Kč

Jestli si vlasy často fénujete, je opravdu nutné používat alespoň minimální ochranu. Nikdy ho ale nenanášejte od kořínků, ale až od středu vlasů dolů ke konečkům. Bohatě stačí jedna „kapka“, zhruba o velikosti mandle. Vmasírujte do umytých, ručníkem osušených vlasů, a vyfénujte. Je skvělé, že ho můžete aplikovat jak na mokré, tak na suché vlasy. To ocení především ti, komu vlasy rychle schnou.

Univerzální luxusní péče má ultralehké složení, které se okamžitě vstřebává. Vlasy získávají hedvábnou měkkost a brilantní lesk. Účinně pečuje o vlasy přetížené nepříznivými vlivy životního prostředí a chemickými úpravami. Arganový olej vlasy posiluje, zlepšuje elasticitu, hydratuje a chrání. Tato péče je vhodná pro všechny typy vlasů, posiluje od kořínků ke konečkům, eliminuje lámavost.