3 make-up trendy, které budeme nosit tento podzim

V době, kdy se stále více mluví o rovnoprávnosti žen a mužů, se i beauty trendy výrazně mění. Žena této sezony se nebojí ukázat, kým doopravdy je a hrdě prezentovat svoje ženství. Co budeme nosit letošní podzim? Rudé rty, výrazné řasy i punk make-up.

Mega řasy

Až si budete tenhle podzim a zimu malovat řasy, klidně to přežeňte! Bláznivé, ale přesto stále ženské. Ultra dlouhé a výrazné řasy se objevily na přehlídkách Givenchy i Valentino. Stylem 60. let se zase inspirovala značka Moschino nebo Anna Sui. K tomu hydratovaná pleť, balzám na rty a můžete vyrazit.

Sexy rty

Mnoho návrhářů se inspirovalo silnými a hrdými ženami, a modelkám na přehlídkách zvýraznili rty, jak jen to šlo. Rudé, růžové, fialové, vínové… Je to jen na vás! Výrazné rty dokážou zázraky, uvidíte.

Rebelský look

Kouřové oční stíny, vyčesané culíky, rock i punk. Tenhle styl nás snad nikdy nepřestane bavit a stejně jsou na tom evidentně i návrháři a make-up artisti. Miu Miu a Dior se inspirovali divokým rokem 1968, Max Mara si oblíbila dramaticky tajemný pohled ve stylu glam punk  a Sam McKnight se inspiroval post-punkovou érou Londýna.