CZECH & SLOVAK HAIRDRESSING AWARDS 2023

Sedmnáctý ročník prestižní kadeřnické soutěže zná od večera jedenáctého listopadu své vítěze. Své majitele má třináct sošek jednotlivých kategorií i hlavní cena Kadeřník roku. Tu si z pódia ve Fóru Karlín odnesl Jan Balcařík ze salonu Niche. Svou děkovnou řeč zahájil vzpomínkou na moment, kdy získal ocenění ještě jako člen studia BOMTON.

Jsme nadšeni, že letos to byl právě tým studia BOMTON, který s počtem čtyř nominací a dvou vítězství získal také ocenění Tým roku a pomyslně s konečným ziskem tří stříbrných sošek „kadeřnických Oscarů“ ovládl večer.

 

Dynamickou a velmi vyspělou kolekcí nazvanou Future v soutěži debutovala naše mladičká kolegyně Sofie Adámková. Její mimořádně vizuálně poutavá práce pro ni nakonec znamenala zisk vytoužené sošky v letos velice silně obsazené kategorii Objev roku. Tato kategorie je navíc považována také za jednu ze dvou nejvýraznějších selekcí v letošní soutěži. Po Sofii, která ve studiu Bomton pracuje druhým rokem, si vítěznou trofej převzal Radek Dundáček, který v našem týmu působí již více než dvě dekády. Cena veřejnosti pro jeho svěží a sexy pánskou kolekci tak úspěšně propojila dvě generace našich kolegů.

 

Do finále se však propracovaly ještě další dvě soutěžní kolekce z dílny Bomton. Za jednou stojí jeho kreativní ředitel Jindřich Machuta, s druhou se ve finále blýskl další z našich nových mladých talentů, Milada Kočárková. Cena Tým roku, udělovaná studiu s největším počtem oceněných a nominovaných, tak díky nim putovala do rukou týmu studia Bomton. Jsme poctěni přízní odborníků i veřejnosti a hrdí na naše kolegy! Radost je o to větší, že soutěž má velmi vysokou úroveň a nominovaní kadeřníci ze všech salonů představují špičku v  oboru. Ve svých nominovaných a oceněných kolekcích ukázali všichni svůj talent a nadšení pro řemeslo. Gratulujeme!