Jak dosáhnout perfektního účesu stylingem

Pokud jste se svým kadeřníkem našli perfektní střih vlasů, patrně se ho budete nějaký čas držet. Trendy se sice mění téměř co tři měsíce, ale ne každý je chameleon. Chuť na malou změnu má ovšem občas každý – a k tomu se přidávají speciální příležitosti, kdy styl po změně účesu přímo volá. Pro rychlou změnu k horšímu tady máme čepici. Svět a celý jeho názor na naše vlasy se schovají pod ní. A pro momenty, kdy se chceme vyšvihnout a zazářit, je tady styling!

Švédská značka SACHAJUAN si na stylingu vybudovala kariéru a slávu. Veškeré pečující produkty, které nabízí, definuje nepostradatelnost, která zajistí absolutní kondici vlasů a také vlasové pokožky. Zajistí to, aby vlasy byly prostě krásné samy o sobě, i to, že když prostě jen vstanete z postele a sednete si s kávou na terasu, budete mít vždy krásné vlasy. Ovšem zásadním zaměřením práce týmu SACHAJUAN je styling. Cíl vytvořit mimořádně širokou škálu produktů, které velmi citlivě reagují na vlasy a přinutí je vypadat absolutně perfektně a současně přirozeně. Do vlasů stylovaných produkty SACHAJUAN můžete sahat, mačkat je a během dne – třeba i jen prsty – upravovat. Živá pružnost účesu a „neviditelnost“ použitých prostředků je to, proč je značka tak populární a úspěšná. Focení do módních magazínů, přehlídky a samozřejmě profesionální soutěže se bez bestsellerů SACHAJUAN neobejdou. Hitem je Volume Powder, dokonalá verze suchého šamponu a spreje pro objem a perfektní texturu vlasů. Stejná popularita patří také dvěma produktům linie Ocean Mist. Bezoplachový sprej i stylingový krém dodávají vlasům finiš podobný koupání v moři. Uvolněný vzhled, volné vlny a objem. A co tradiční požadavek na silnou fixaci, která ale vlasy neslepí, nezatíží a ponechá je pružné? Hairspray Strong Control patří mezi nejdoporučovanější – a právem k nejvyhledávanějším.

Nápady a tipy na úpravy vlasů podle posledních trendů jen pomocí stylingu se tak staly námětem pro program týmu Bomton na veletrhu ELLEphoria. Konzultovat a odvážně zkoušet můžete na stánku Bomton po celý veletrh. Styling SACHAJUAN, který vás nadchne, si zde můžete pořídit se slevou 20 %.