Jak letos oslavit svátek zamilovaných?

Doba čtení: 3 min.

Svátek svatého Valentýna každoročně rozděluje lidstvo na dvě skupiny. Jedna ho slaví a podporuje, druhá je naopak proti němu. Ať už stojíte na kterékoliv straně barikády, nikdy není špatný čas na to, abyste si udělali radost. A je úplně jedno, jestli sami sobě, nebo partnerovi. Tohle jsou naše tipy na valentýnské radosti.

Jen tak lenošit

Jelikož Valentýn letos vychází na pátek, je to ideální příležitost k tomu, abyste odešli z práce dřív a vyrazili na výlet. Nejlépe na nějaké kouzelné místo, kde budete moct celé dva dny jen relaxovat, spát, povídat si, sledovat filmy, číst knížky a jíst skvělé jídlo. Co třeba tenhle překrásný penzion Mezi plůtky?

Na snídani

Jestli se vám nechce nikam cestovat, nevadí. I pokud chcete zůstat v Praze, máme pro vás jeden horký tip. Blogeři Petr a Gábina jsou známí jako PG Foodies a v Karlíně nedávno otevřeli svoje bistro Etapa. Jídlo i pití je tu dotažené k naprosté dokonalosti. Petrův chleba, který si tu můžete koupit s sebou, nebo kořeněná vajíčka už se staly legendou. Snídaně se tu podávají po celý den. Pochutnat si můžete třeba také na kváskové topince s čočkou, rajčaty, pečeným lilkem a halloumi sýrem nebo bezlepkové ovesné kaši se žampiony. 

Pro krásu

Pokud si potrpíte spíš na věci než na zážitky, možná by vaší drahé polovičce udělal radost některý z produktu značky Sachajuan. Pro muže třeba stylingová pasta, pro ženy zase pečující kondicionér. Vše najdete na e-shopu Rozmazlujse.cz.

Rozšířit si obzory

Jedním z nejlepších dárků je samozřejmě zážitek. Pokud jde ale ještě navíc o zážitek kulturní, může radost z něj být mnohem větší. Proto doporučujeme například film Malé ženy, knihu Sapiens – Stručné dějiny lidstva a výstavu ilustrátora Petra Síse v Doxu – O létání a jiných snech, která byla pro velký úspěch prodloužena až do 24. února.

Maličkosti pro radost

Pokud vás nezaujal ani jeden tip, nic se neděje. Není to nic nic jednoduššího, než darovat voucher. Na službu nebo na produkt, je to jen na vás. Váš milý nebo vaše milá si pak budou moci vybrat, jestli chtějí dárek využít ve formě masáže, manikúry, pedikúry nebo třeba nových vlasů.