5 důvodů, proč vyzkoušet Face Gym

Doba čtení: 3 min.

Vstávejte, jde se cvičit! Vlasy do culíku, ale legíny a tenisky nechte tentokrát doma. Stačit vám bude jen olejíček, sérum a masážní váleček. Vítejte na lekci Face Gym.

Možná vám teď v hlavě běhají myšlenky na obličejovou jógu. Tentokrát vás ale čeká něco zcela jiného. Face Gym studia úspěšně fungují ve velkých městech, jako je Londýn nebo New York. Nabízejí cvičení na míru a to vašemu obličeji prospěje jako žádný sebelepší krém. Proč tedy obličejovou gymnastiku vyzkoušet klidně i u vás doma?

Face oil, Rodin, 4250 Kč

1. Ve Face Gymu to funguje úplně stejně jako v klasické posilovně. Začíná se zahřatím a strečinkem a následně pomocí malého míče uvolňujete stres z obličeje. Už jenom tahle fáze z vás udělá nového člověka.

2. Následuje kardio trénink. Pomocí rychlých pohybů a pleskání se obličej prokrvuje a vysílá signál ke svalům, aby začaly fungovat. Díky tomu bude vaše pokožka mládnout.

3. Další fází je rozmasírování zatuhlých svalů a otoků v obličeji. To sice není nic příjemného, ale výsledky uvidíte okamžitě. Váš obličej bude zářit.

4. Pokud nevíte, jak na to, není nic jednoduššího, než se podívat na tutorial na YouTube. Zkuste třeba zahřívací masáž, promačkávání kůže nebo techniku proplácávání. Výsledkem bude pevná pleť.

5. Aby byly výsledky co nejlepší a vy jste si nijak neuškodili, nepodceňujte přípravu. Než začnete, aplikujte na obličej pleťové sérum nebo výživný olejíček.