Sponka pro úpravu vlasů, trend i dokonalý trik

Fotografie topmodelek v zákulisí velkých show často odhalují sponky ve vlasech podložené papírem a někdy i hrací kartou. Profesionální trik, který ale pomalu patří minulosti. „Podložit“ sponku, a tím zamezit, aby ve vlasech po stylingu nechala stopy, už není třeba díky nástupu profesionálních klipsů. Ty jsou velmi lehké, vlasy s perfektní jistotou přichytí, ale netahají a neotisknou se do nich. Přinášíme pět triků pro snadnou úpravu vlasů s jejich pomocí.

Jako svou novinku uvedla set profesionálních sponek pro salony i top domácí styling švédská značka SACHAJUAN. Vlasové sponky SACHAJUAN slouží k bezpečnému sepnutí a udržení vlasů na jednom místě během stylingových procedur. Ať už budete své vlasy fénovat, kulmovat, vytvářet složitý účes, nebo se budete chtít pouze nalíčit, sponky vaše vlasy spolehlivě podrží, aniž by tahaly za prameny nebo poškozovaly vlas. Jejich hlavní přínos jde ale mnohem dál než k pouhému držení vlasů. Díky vlasovým sponkám SACHAJUAN upravíte vlasy přesně podle svých představ, bez zanechání patrných stop.

Co na nich oceňujeme? Jsou velké a pevné. Díky tomu dokáží uchopit větší množství vlasů a udržet je, aniž by vyskočily. A přestože jsou velké a silné, jsou velmi lehké, což zaručuje, že každá aplikace zanechá výsledek bez chyby. Navíc jsou sponky dodávány v sadě čtyř kusů, což je vítané zejména u delších vlasů.

Pokud vlasové sponky SACHAJUAN používáte poprvé, nemusíte se obávat. Zde je uvedeno 5 způsobů, jak vám mohou pomoci při úpravě vlasů, a několik tipů, jak je správně používat.

1. Ke zkrocení poletujících a nepříjemných „baby“ vlasů

Dejte sbohem poletujícím a trochu otravným baby vlasům díky jednoduché úpravě. Vlasy navlhčete, vyčešte je požadovaným směrem a sepněte je pomocí vlasových sponek SACHAJUAN. Uschnou srovnané se zbytkem vlasů, a vyřeší tak problém s nepoddajnými baby vlasy.

2. Přidání textury rovným a jemným vlasům

Chcete vytvořit nadýchanou texturu svých vlasů? Aplikujte sprej pro objem vlasů ke kořínkům a na místa, kde chcete vlasy pozvednout. Rozdělte je na prameny, každý z nich stočte do mini drdůlku a zajistěte je sponkami SACHAJUAN. Vlasy vysušte difuzérem a poté rozčešte, abyste získali měkké a sexy „plážové“ vlny.

3. Definování vln

Vlny pravděpodobně obvykle tvoříte pomocí kulmy. Tyto vlny jsou skvělou verzí stylingu a variantou pro každý den. Pokud však chcete zazářit, můžete pomocí vlasových sponek SACHAJUAN rychle a v několika krocích dát svým vlnám elegantní styl.

Nejprve si vlasy navlňte jako obvykle, ale po skončení je vyčešte. Nastříkejte lak na vlasy a poté je ještě jednou rozčešte. Vezměte klip a připevněte jej v liniích vln po celých vlasech. Po zaschnutí laku na vlasy budete mít lesklé, měkké a okouzlující vlny jako hollywoodská hvězda. A naprosto bez krepatění!

4. Vytvoření pružných kadeří

Spousta žen s kudrnatými vlasy zjistí, že jejich vlasy schnou do šířky, ale bez výšky, což má za následek trojúhelníkový tvar účesu. Vlasové sponky SACHAJUAN vám pomohou zvednout vlasy u kořínků, získat krásné, pružné kudrny a objemný tvar.

Zde je návod, jak na to: Nejprve si umyjte vlasy a použijte svůj obvyklý stylingový přípravek. Vytáhněte centimetrové úseky vlasů pevně a nahoru od hlavy a zajistěte je do požadovaného tvaru loken pomocí vlasových sponek SACHAJUAN. Vysušte je difuzérem. Tento způsob úpravy dodá vašemu účesu naprosto jedinečný vzhled.

5. Připnutí vlasů dozadu bez zanechání krepu

Jistě to znáte. Vlasy si umyjete, ale nemáte chuť upravovat je. Jakmile vlasy uschnou, připomínají kus nevzhledného krepu. Zkuste je prosušit fénem, poté sepněte sponkami SACHAJUAN dozadu a nechte doschnout.

 

Vlasové sponky SACHAJUAN zkrátka MUSÍTE MÍT! Ať už se líčíte, chcete vytvořit look hollywoodské hvězdy, nebo plážové vlny, vlasové sponky SACHAJUAN vám zajistí bezpečnou manipulaci a fixaci bez záhybů.