3 nejlepší vlasové trendy tohoto podzimu

Doba čtení: 3 min.

Jaké jsou aktuálně největší vlasové trendy? Na přehlídkových molech k sezóně podzim/zima 2020 se opět objevily všemožné mašle a gumičky, copánky s perličkami a jinými ozdobami, šátky i nedbalý rozcuch. Vybrali jsme pro vás tři nejlepší trendy, které musíte vyzkoušet.

1. Vstala a šla

Tak tenhle trend nás baví snad ze všech nejvíc. Nepotřebuje totiž téměř žádnou přípravu. Tento ležérní rozcuch vytvořili hairstylisté modelce Gigi Hadid na přehlídce Fendi a všichni se do něj zamilovali. Vlasy ve stylu učesaná neučesaná se hodí přesně pro dny, kdy nic nestíháte. I tak ale můžete vypadat zatraceně stylově.

Nastříkejte do vlasů sea salt spray Sachajuan, který jim dodá právě onu nedbalou texturu. Pokud jsou vaše vlasy trochu mastnější, použijte suchý šampon Sachajuan, který zároveň funguje jako objemový sprej. 

2. Ozdoby do vlasů

Sponky, mašle a gumičky byly velikým trendem už loni a jinak tomu nebude ani letos. Oživte svůj účes třeba jen drobnou sponkou nebo si udělejte pohodlí a culík obmotejte velikou gumičkou „scrunchie“ ve stylu devadesátek. Zajímavou sponu unosíte jak do práce, tak do společnosti. Takže alespoň jeden výrazný vlasový doplněk si tento podzim určitě pořiďte.

Aby ozdoby ve vlasech držely tak, jak mají, účes pořádně zafixujte. Ideálně vlasovým sprejem Sachajuan se silnou fixací. 

3. Uhlazená pěšinka

Do rovna vyžehlené vlasy, uhlazené a volně splývající po zádech či utažené do culíku jsou prostě krásné. Navíc je tento trend absolutně nadčasový a hodí se k jakékoliv příležitosti. A pokud jste si vlasy nestihli umýt, není nic jednodušího, než z toho udělat záměr.

Na uhlazenou pěšinku skvěle fungují vlasové pasty nebo vosky. Stačí ale jen malé množství, aby vlasy nevypadaly příliš mastně. Zkuste třeba matný vosk Sachajuan.

1 reakce