3 rychlé tipy, jak vypadat hezky i při sportu

Doba čtení: 2 min.

Pokud nepatříte k týmu lednáčků, tedy těm, kteří se na cvičení vrhli ze začátku nového roku, ale v únoru už zase odpočívají doma na gauči, tak jistě víte, že pečovat o pleť a vlasy je nutné i při cvičení. Co by tedy nemělo chybět ve vaší gym bag?

1. Voděodolný make-up

Fakt, že rádi sportujete, z vás ještě nedělá divoženku. Takže se klidně namalujte i do posilovny, na běh nebo na plavání. Produkty ale pečlivě vybírejte. Měly by mít lehkou konzistenci, aby vydržely i během pocení. Pokud sportujete venku, vybírejte ty s ochranným faktorem. Použít můžete i výrobky fungující na bázi vody, aby byla vaše pokožka během cvičení hydratovaná.

2. Rychlá péče

Během cvičení můžete perfektně ušetřit čas. Až příště vyrazíte běhat nebo budete jen doma posilovat či cvičit jógu, využijte „volného“ času a dejte svým vlasům pořádnou dávku hydratace. Do délek vetřete svou oblíbenou masku nebo olejíček, zapleťe je do copu nebo do drdůlku jemnou gumičkou, která je úplně neuškrtí. Ideální 2v1 když nestíháte.

3. Když nestíháte

Chcete si jít zacvičit ještě ráno před prací, ale už nestíháte dlouhou sprchu, natož mýt si a fénovat vlasy? Mějte proto vždy u sebe šetrné hygienické ubrousky, deodorant, parfém, červenou rtěnku a hlavně suchý šampon. Ten totiž dokáže úplné zázraky a stane se vám skvělým parťákem právě pro tyhle dny. Zkuste třeba Sachajuan Volume Powder v mini velikosti.

Tip navíc: Krásné oblečení

Abyste se během cvičení cítili opravdu příjemně a hezky, budete potřebovat i stylový úbor. My si nemůžeme vynachválit udržitelné a bezešvé legíny a podprsenky značky Filippa K.