3 tipy, jak mít zdravé vlasy i v zimě

Doba čtení: 3 min.

V zimě naše vlasy trpí snad nejvíce za celý rok. Mráz, déšť, sníh nebo přechod z chladu do tepla jim škodí možná víc, než si myslíte. Pokud se vám nechce trávit čas v kadeřnictví a více vám vyhovuje domácí péče, máme pro vás tři rychlé tipy, jak se o vlasy v tomto období starat.

1. Profesionální péče

Mýt si vlasy levnými produkty z drogerie a divit se, že nejsou zdravé, je bláhové. Do kvalitních produktů se opravdu vyplatí investovat. Většinou ta částka není nijak závratná, aby si to nikdo z nás nemohl dovolit. Vaše vlasy to ocení a vy navíc poznáte rozdíl už během pár dní. Pořiďte si kvalitní šampon, kondicionér, masku, olejíček a také stylingové produkty. O všem se ale raději poraďte se svým kadeřníkem, ať při výběru nesáhnete vedle.

Pokud vám vlasy elektrizují, skvěle si s nimi poradí Straight and Shine Spray od Sachajuan.

Straight and Shine Spray, Sachajuan, 650 Kč

2. Stylová ochrana 

Kulich, šála, čelenka, kšiltovka, kapuca… Vlasy musíte chránit také tím, že je budete schovávat. Nebudou pak zbytečně vystavené všem nepříznivým podmínkám, a následná péče proto nebude tak náročná. Nosit mikinu s kapucou je teď navíc velký trend.

3. Noční vzpruha

Pokud byste si měli na zimu pořídit jen jeden kvalitní produkt, určitě to musí být Over Night Hair Repair od Sachajuan. Tato noční regenerační kúra pečuje o vaše vlasy během spánku, posiluje elasticitu vlasů a dodává jim úžasný lesk. Obsahuje nejvyšší koncentraci technologie Ocean Silk ze všech výrobků Sachajuan, mořské řasy ruduchy a puchratku kadeřavou. Řasy vlasům dodávají přírodní stopové prvky a minerální látky.

Over Night Hair Repair, Sachajuan, 1090 Kč