Léto s Bomton Beauty: Mini verze vlasových produktů, které si určitě zabalte na dovolenou

Doba čtení: 4 min.

Vyrážíme za dobrodružstvím a své oblíbené vlasové produkty bereme s sebou. Které produkty v cestovním balení budou o prázdninách dělat radost vašim vlasům a pečovat o ně tak, jak to koruně vaší krásy náleží? 

 

Beach waves i ve městě

Ocean Mist od Sachajuan je naším go-to produktem už několik sezón.Ať už budete nosit prameny volně rozevláté, nebo je svážete gumičkou, váš účes bude vypadat jako po dlouhém dni na pláži. Plný struktury, objemu a života. 

V kondici celé léto

Horké dny dávají vlasům opravdu zabrat. Kromě běžné aplikace kondicionéru po mytí vlasů doporučujeme (nejen) v létě používat i Leave in Conditioner od Sachajuan. Kromě toho, že vám usnadní rozčesávání a pečuje o pokožku hlavy, postará se navíc o lesk a výživu vlasů od kořínků až po konečky.  

Oddalte pauzy mezi mytími vlasů

Věděli jste, že vlasům v létě svědčí, když je myjeme o něco méně? V horkých dnech mají tendenci být suché a lámavé. Pokud jim dopřejete trochu víc klidu, ulevíte pokožce i konečkům. Když je ovšem potřeba rychlé úpravy a osvěžení účesu, Volume Powder ve světlé nebo tmavé verzi dodá vlasům strukturu, objem a zbaví je nadbytečné mastnoty. 

Hydratace jako základ péče o vlasy

Hledáte produkty, které opravdu dokážou hydratovat suché a unavené vlasy? Cestovní Travel Hydration Set od Moroccanoil je zárukou, že žízní vaše vlasy už trpět rozhodně nebudou. Praktická kosmetická taštička obsahuje hydratační šampon i kondicionér, vlasový olej i hloubkově vyživující vlasovou masku. 

Bez UV ochrany ani na krok

Co jde ruku v ruce s hydratací vlasů? Jejich ochrana před sluncem! Soleil Créme od Kérastase se specializuje na hloubkovou výživu, posílení a ochranu vlasů před teplem a slunečními paprsky. Navíc předchází jejich elektrizování, dehydrataci a krepatění, a to až na 4 hodiny. Díky vitamínu E, kokosové vodě a ochrannému filtru, tak na vašich vlasech následky koupání v slané nebo chlorované vodě a dlouhé hodiny na slunci nezanechají žádné následky.