SEZNAMTE SE: RADEK DUNDÁČEK

Seznamte se s jedním z nejdéle působících členů kadeřnického týmu studia Bomton.

Radek Dundáček je součástí studia Bomton více než 27 let. Od samého začátku na pozici seniorního kadeřníka. Mezi jeho nejoblíbenější služby patří trvalá. Mimochodem, v současnosti hodně trendy. Jeho další specialitou je foukaná, což dokazuje zástup desítek a stovek spokojených klientek. Díky svým dlouholetým zkušenostem je velikou oporou mladších členů týmu, kterým neváhá sdílet své zkušenosti. A co má na práci nejradši? Radost a smích, který mu přináší klienti.

 

Radek vytvořil jedinečnou kolekci pro CZECH & SLOVAK HAIRDRESSING AWARDS 2023! Ta dokonale vyjadřuje individualitu každého člověka. Co bylo jeho inspirací?

Co tě vedlo a inspirovalo k tomu, aby ses stal kadeřníkem?

Když jsem byl malý, pamatuji si, že k nám domů pravidelně přicházela kadeřnice, která se starala o účesy mé mamky. Již tehdy jsem byl okouzlen tím, jak dokázala pracovat s vlasy a vytvářet krásné účesy. Byl jsem tím uchvácen, a proto jsem se rozhodl se vydat touto cestou. A od té doby mě tato práce naplňuje a baví.

Jak bys popsal/a svůj charakteristický rukopis a jak se propsal do tvé kolekce? Co tě motivovalo k vytvoření kolekce v soutěži kadeřník roku?
Zaměřil jsem se na můj oblíbený pánský styling. Hlavním tématem pro mě byly trendy mladé pánské účesy s dávkou genderové fluidity. To, co dnes můžeme vidět na ulicích Paříže a Londýna. Do kolekce jsem však vepsal své mnohaleté zkušenosti. Tím jsem dokázal zajistit stylingovou preciznost a nositelnost, která je mi blízká.

Jaké stylingové produkty jsou pro účes použil/a?
Ty nejlepší! Jedná se o kombinaci značky Sachajuan a Ocean Mist.

Sachajuan Ocean Mist Volume Cream

Sachajuan Ocean Mist Spray

Moroccanoil Curl Defining Cream

Sachajuan Hairspray Light & Flexible

Sachajuan Fibre Paste

Zaujala vás Radkovo práce? Neváhejte se objednat do studia Bomton