7 RYCHLÝCH A NAVÍC EFEKTIVNÍCH BEAUTY PRODUKTŮ

Společně s profesionály Bomton Studio a Bomton Clinic jsme pro vás vybrali sedm nejrychlejších a navíc efektivních beauty řešení. Sheet masky, které vás zachrání pár minut před odchodem na večírek, nebo revitalizační pásky, které zachrání hned druhý den ráno. Nezapomněli jsme ani na vlasy, které si občas i přes den zaslouží refresh, co si budeme povídat.

 

1) Root Lift od Sachajuan

Objemový sprej dodá vašim vlasům objem už od kořínků. Poskytuje vlasům podporu pro vytváření účesů s větším objemem. Nic efektivnější pro vlasy na trhu snad není.

 

2)  Deep Detox Tightening Mask

Hluboce detoxikační maska, která udržuje pleť čistou a hydratovanou. Kombinace jemného jílu a plátýnka z mikrovlákna zajišťuje skvělé čištění a zároveň zpevnění pokožky. Pomáhá zlepšovat vzhled pórů a černých teček a omezuje vzhled jemných linek a vrásek a odhaluje mladistvou záři se svěží tváří.

3) Deep Cleansing Facial Masque

Hluboce čistící jílová maska vyvinutá k detoxikaci pleti, přičemž výrazně zlepšuje pružnost pokožky. Zanechává pokožku revitalizovanou, hladkou, tónovanou a připravenou k hydrataci.

 

4) Volume Powder Sachajuan

Pudr ve spreji vytváří přirozený objem a strukturu. Je suchý a poskytuje matný vzhled a svěží pocit mezi mytím vlasů. Používat ho můžete několikrát denně jako suchý šampon.

5) Cream Mask Nutritive Bath

Výživná krémová maska s omlazujícím účinkem. Její sametově krémová textura i v tenké vrstvě dodává pleti potřebnou výživu a zanechá ji odolnou, pružnou a zářivou. Pleť je intenzivně a dlouhodobě vyživená, posilněná a odolná. Mladistvý vzhled pleti je zachován.

 

6) Hyaluronic Intensive Treatment Mask

Hydrogelová maska s kyselinou hyaluronovou obsahuje vysoce koncentrované esence nejvyšší kvality. Vyživuje pleť, dodává vlhkost a zlepšuje pružnost. Aktivní složky reagují na teplotu pokožky a díky tomu se mohou efektivně absorbovat. 100% přírodní plátýnko z bavlny je biologicky odbouratelné. Maska zpevňuje zestárlou a vysušenou pokožku. Její teplotu pak chytře využije ke zvýšení účinku. Je obohacena o trehalózu, která zlepšuje odolnost pleti při klimatických změnách.

7) Intensive Propolis+ Purifying Mask

Hloubkově čisticí maska na nedokonalosti pleti, ucpané póry a černé tečky. Díky obsahu propolisu (3%) a kaolinu (25%) intenzivně čistí póry a reguluje tvorbu mazu. Tato velmi jemná čistící maska absorbuje nadbytek kožního mazu a jemně čistí póry. Posiluje přirozené obranné mechanismy pokožky v boji s volnými radikály ke zpomalení procesu stárnutí. Nekomedogenní. Bohatá krémová textura, nevysušuje, snadno smývatelná. Svěží jemná květinová vůně s tóny vodních bílých květů s nádechem rýže.

 

https://www.bomtonbeauty.cz/plet/intensive-propolis-purifying-mask/