Co je to hloubková hydratace a proč je považována za současný elixír mládí

Vypadat perfektně a mladě na svém Instagramu vyžaduje maximálně pár kliknutí. Ohromit v reálném světě vzhledem, který vypadá o deset a více let mladší, chce přeci jen o trochu víc. Geny? Spát devět hodin na polštáři z kajčího peří a dýchat při tom lesní vzduch? V ledovcové vodě se i koupat a ošetřovat se vrstvami špičkové kosmetiky? Perfektní kosmetika pomůže a spánek taky. Ovšem s geny nehneme – a s časem už vůbec ne. Klíčem k restartu mládí je kyselina hyaluronová. Známe ji všichni, ale víme, jak moc významnou roli hraje? Proč nám může pomoci výrazně omládnout? A hlavně jak?

Kyselina hyaluronová tvoří jednu z hlavních složek mezibuněčné hmoty a je součástí pojivových, epiteliálních a nervových tkání. To znamená, že má zásadní význam pro zachování pevnosti, pružnosti a elasticity pokožky. Svými antioxidačními účinky ji chrání před volnými radikály, podporuje tvorbu kolagenu a podílí se na jiných důležitých biologických procesech v pokožce. Stárnutím se její koncentrace v pokožce ovšem postupně snižuje. Dochází tak k dehydrataci, která je příčinou ztráty jasu, pevnosti a pružnosti pokožky, vzniku vrásek a dalších projevů stárnutí. Pravidelné dodávání této kyseliny pleti tak hraje zásadní roli pro její zdravý a stále mladistvý vzhled. Pleťové krémy a séra viditelně pomáhají, ale že by zastavily čas, nebo ho dokonce vrátily zpět, to příliš nepozorujeme. Proč to tak je? Relativně velká molekula kyseliny nepronikne příliš hluboko. Chceme-li proto vidět skutečný skok v řešení svého mladistvého vzhledu, potřebujeme sáhnout po hloubkové hydrataci. Ta kyselinu hyaluronovou dopraví systematicky injekčně (a naprosto bezbolestně) do hlubších vrstev kůže, a navíc v potřebném množství.

Metoda, zvaná jinak také SKINBOOSTER, hydratuje a omlazuje zevnitř. Proto je tak účinná, úspěšná, a navíc překvapivě rychlá. Obnovuje původní procesy, váže na sebe vodu, a obličej nebo jinou zvolenou část těla tak vrací v čase. Účinek procedury je viditelný až devět nebo dvanáct měsíců. Bomton Clinic nabízí celou škálu ošetření pleti i jiných partií těla pomocí hloubkové aplikace kyseliny hyaluronové. Cílí na vrásky, plnost pleti nebo rtů, konturu čelisti, definici brady i tvarování postavy. Na pomyslném vrcholu je pak ošetření Profhilo. Kyselinu hyaluronovou využívá v nejčistší podobě takzvaného SUPER SKINBOOSTERU a jeho bonusem je působení na stimulaci tvorby kolagenu a elastinu, přirozených stavebních prvků mladistvé pleti.

Proč je takový výběr ošetření? K dosažení nejlepších výsledků se v různých částech obličeje nebo těla provádí aplikace do jiné hloubky a gel se liší koncentrací i velikostí partikulí. Účinek vytrvá měsíce, ale i tato doba je rozdílná. Proto nabízíme vždy úvodní odbornou konzultaci zdarma a naši specialisté vám pomohou vybrat nejvhodnější a nejúčinnější metodu. Přehled všech našich omlazujících ošetření na bázi kyseliny hyaluronové si můžete prostudovat na odkazu níže.

PROCEDURY V BOMTON CLINIC

CELLBOOSTER V DETAILU

Podívejte se na video, jak aplikace kyseliny hyaluronové metodou cellbooster probíhá.

1 reakce