Seznamte se: Milada Kočárková

Členové našeho týmu, se kterými se roky potkáváte a kteří o vás pečují. V novém projektu „představujeme“ jsme každému z nich položili několik krátkých otázek, protože jsme přesvědčeni, že s lidmi, o kterých toho víte více se vám příjemněji tráví čas i mluví. A my stále usilujeme o to, aby vám ve Studiu Bomton bylo skvěle. Sérii rozhovorů otevíráme s Miladou Kočárkovou.

Milada Kočárková pracuje ve Studiu BOMTON již od září 2021 a na pozici Junior se neomezila jen na plnění svých pracovních povinností dle popisu práce. Milada ráda věnuje čas novým kolegům, kteří, podobně jako ona kdysi, vstoupili do světa Bomtonu. Jejím cílem je předat veškeré znalosti a dovednosti, které se naučila během svého působení ve společnosti. Milada se vyznačuje svou precizností při tvorbě melíru a finálního stylingu každého účesu a poskytuje osobní a individuální přístup každému klientovi. Její láska k módě ji spojuje s okolím a dodává jí jedinečný šarm. Ale to není vše, co tuto talentovanou členku Bomtonu vystihuje. Po střední škole se připojila k týmu společnosti a prošla akademií. 

 

 

Jste skřivan, nebo sova? V kolik hodin ráno vstáváte?
Jsem stoprocentně sova, vstávání nesnáším! Kdyby nebylo ranní směny, každý den vstávám okolo 9.–10. hodiny – jsem spíše noční živel.

Mnoho lidí mívá nějaký rituál po příchodu do práce. Co „musíte“ udělat, než se pustíte do práce?
Kompletně si uklidím své pracovní místo a připravím vše pro klienty.

Jak často měníte účes, barvu nebo styl svých vlasů?
Preferuji přirozenost. U svých vlasů se proto držím spíše toho co vždy, tzn. jemného prosvětlení na svých vlasech.

Jste spíše kovářova kobyla a péči, kterou věnujete klientům, sobě nedáváte, nebo jste naopak úplnou „fanatičkou“ oboru? Nebo napůl?
Vždy potřebuji mít vlasy upravené, ale na prvním místě mám klienty. Někdy se svými vlasy musím holt počkat! Domácí péči svým vlasům dopřávám mými oblíbenými produkty, se kterými pracuji i na saloně.

Jaká vlastnost vás nejvýstižněji charakterizuje?
Disciplína, detailista.

Když budete muset vybrat jednu věc, kterou děláte v práci skvěle, která to bude?
Melír a finální styling.

Služba napříč firmou Bomton, kterou milujete v pozici klienta? Co si ráda dopřáváte?
Ráda si dopřeji čas na své vlasy, které jsou spojeny se servisem – ať už jde o masážní křeslo, masáže rukou, či dobrou kávu.

Jeden produktový tip, se kterým buď pracujete, nebo ho sama používáte a nedáte na něj dopustit? Popište proč.
Volume Powder od Sachajuan. Produkt mi vždy podtrhne finální styling a dodá dlouhotrvající efekt účesu.

Co vás spolehlivě pobaví nebo rozesměje?
Jsem člověk, který se rád směje, ať už je to cokoliv. Povahově se považuji za „smíška“.

Kdybyste mohla zažít dovolenou kdekoli na světě, kde by to bylo?
Jakákoliv exotika s tyrkysovým mořem.

Valentýn, nebo Halloween?
Ani jeden svátek moc neslavím, ale pokud bych měla vybrat, tak Valentýn.

 

MILADA KOČÁRKOVÁ A KOLEKCE ROMANCE

Ve finále letošního ročníku soutěže CZECH & SLOVAK HAIRDRESSING AWARDS 2023 má BOMTON Studio mladé talenty, mezi které patří i Milada Kočárková. Nechali jsme ji, aby vám svou jedinečnou kolekci krátce představila.

Co vás vedlo a inspirovalo k tomu, abyste se stala kadeřnicí?
Od mala jsem věděla, že se budu chtít vydat kreativním směrem a kadeřnické řemeslo mě lákalo nejvíce.

Jak byste popsala svůj charakteristický rukopis a jak se propsal do vaší kolekce? Co vás motivovalo k vytvoření kolekce v soutěži Kadeřník roku?
Celou svou kolekci jsem chtěla držet v takovém romantickém duchu. Chtěla jsem si pohrát s detaily tak, aby byl rukopis v mé kolekci čistý a něžný. Mám ráda výzvy a soutěže a Kadeřníka roku jsem brala jako skvělou příležitost, které jsem se chtěla zúčastnit.

Jaké stylingové produkty jste pro účes použila?
Používala jsem stylingové produkty od Sachajuan. Nejvíce jsem používala Hairspray Light and Flexible a na mokrý look jsem použila Hair Mousse a Moulding Spray.

 

Zaujala vás Milady práce? Neváhejte se objednat do studia Bomton