Rozmazlujte svou pokožku novou luxusní tělovou péčí od Moroccanoil

Doba čtení: 4 min.

Léto je v rozkvětu, slunce svítí téměř nepřetržitě a my všichni hledáme balanc mezi pracovními povinnostmi a dostatkem času pro sebe. Ať už máte dovolenou za sebou, nebo se na ni ještě jenom těšíte, vězte, že kromě pečlivé ochrany pokožky před UV paprsky je neméně důležité jí dát tu správnou péči i doma. Rozvoněné novinky od Moroccanoil jsou ideálními produkty pro létem políbenou pokožku, a navíc vás svými smyslnými vůněmi odnesou na exotické pláže omývané divokým oceánem.

 

Nové ikonické vůně

Luxusní značka Moroccanoil rozšířila svou body care řadu o opravdu rozvoněné novinky. Kromě ikonické Fragrance Originale totiž nyní přichází hned s pěti novými vůněmi svých produktů. Která bude vašim letním favoritem? 

Ambiance de Plage s tóny ananasu, kokosu a listů Gardénie nejvíce připomíná letní piňa coladu. Amber Noir voní po rozkvetlé pelargonii a bílém kardamomu. V Bergamote Fraiche najdete citrónový olej, svěží mátu a italský bergamot. Pro milovníky dřevitých vůní bude oblíbenou Oud Minerál a Spa du Maroc se zanzibarským hřebíčkem, černým rybízem a divokým patchouli potěší fanoušky exotických a šťavnatých vůní. 

Nejenom ony dělají z nových produktů od Moroccanoil takové lákadlo. Jsou navíc plné vyživujících složek, neobsahují parabeny, minerální oleje ani sulfáty. Pojďme si je tedy představit. Připraveni?

 

Opravdu vydařené produkty

Pokožka našich rukou je často to poslední, na co myslíme. Máme spíš plné ruce práce než vhodných pečujících produktů. Moroccanoil proto představuje Hand wash. Mýdlo na ruce jemně čistí a vyživuje pokožku rukou díky arganovému oleji bohatému na vitamín E a antioxidanty. Kyselina hyaluronová se postará o hloubkovou hydrataci pokožky a glycerin podporuje její pružnost. Vyživující péče při každém mytí rukou. To by šlo!

Léto a vysoké teploty dají pokožce opravdu zabrat. Proto je důležité zvolit správnou péči již ve sprše. Vysoce vyživující a koncentrovaný Shower Gel jemně pečuje o pokožku těla po dlouhém dni na slunci. Arganový olej a glycerin jí dělají pružnou a jemnou a zlatavá a pěnivá konzistence krásně provoní vaše tělo.

Osvěžující sprchu je ideální zakončit tělovým mlékem. Body Lotion obsahuje lehkou směs hydratačních olejů, kterou pokožka okamžitě vstřebá. Kromě arganového oleje obsahuje aloe, které kůži chladí a uklidňuje, olej Tsubaki, který posiluje přirozenou ochrannou bariéru pokožky a pupalkový olej, který ji dokonale změkčí.

Extra kroky pro ještě zdravější a zářivější pokožku 

  1. Pečlivý peeling jednou týdně dokáže opravdové divy. Pokožku prokrví a odstraní odumřelé buňky. Tím urychlí regeneraci pokožky a pomůže k rovnoměrnému opálení. S Body Polishing Scrub od Moroccanoil budete svůj peelingový rituál milovat.
  2. Urychlete regeneraci pokožky během spánku. Night Body Serum je plné antioxidantů a pokožku zanechává pevnou, pružnou a zářivou.
  3. Zvýraznit opálení nebylo díky Shimmering Body Oil nikdy jednodušší. Jenom pár kapek rozzáří vaši pokožku a zvýrazní zlatavé opálení. Arganový a sezamový olej se opět postarají o extra dávku hydratace.