Dvě novinky od SACHAJUAN, které dají péči o vaše vlasy jiný rozměr

Doba čtení: 4 min.

Česání 2.0 s Detangling Brush

Tak tato novinka se opravdu povedla. Kartáč na vlasy Detangling Brush se postará o šetrné rozčesání vašich kadeří. Žádné uzly, chuchvalce ani polámané konečky už nehrozí. Byl vyvinut s důrazem na snížení vnějšího poškození a jemné rozčesávání vlasů. Pružné nylonové štětiny lehce kloužou po vlasech a jemně masírují pokožku hlavy. Kartáč je vhodný jak na suché, tak na mokré vlasy a oblíbili jsme si ho i díky minimalistickému a praktickému provedení. 

S jakými produkty si rozumí?

Detangling Brush je nejen ve sprše skvělým pomocníkem při aplikaci pečujících produktů, jakými jsou  Leave in Conditioner, Curl Treatment nebo Hair Repair Treatment. Perfektně si poradí i s kudrnami nebo uzlíky. Po mokrých vlasech navíc kartáč krásně klouže a distribuuje pečující produkt rovnoměrně do délek. A s další novinkou SACHAJUAN tvoří dokonalý pár…

Hedvábné a vyživené vlasy díky Hair Repair Treatment

Posilující vlasová kúra s druhou nejvyšší koncentrací technologie Ocean Silk mezi produkty SACHAJUAN je určená pro poškozené a namáhané vlasy. Hair Repair Treatment podporuje regeneraci buněk a dodává vlasům sílu a vitalitu. Výsledkem jsou neskutečně hedvábné, lesklé a poddajné vlasy. Obal s novým praktickým designem v elegantním hnědém provedení se bude navíc krásně vyjímat v koupelně i v každé kosmetické tašce. 

Jak Treatment používat?

Aplikujte do umytých a ručníkem osušených vlasů do délek a konečků. Pro rovnoměrnou aplikaci použijte Detangling Brush. Nechte péči působit 10 minut a poté důkladně opláchněte a pokračujte ve stylingu jak máte v oblibě.