5 tipů na slavnostní účesy

Za necelý týden tu mámě Štědrý den a hned potom Silvestr. Zkuste si letos trochu vyhrát s hairstylingem. Našli jsme pro vás jednoduché účesy, se kterými budete za hvězdu při každé významné události.

Messy culík

Jestli nechcete vypadat, jako že příliš tlačíte na pilu, lehce rozcuchaný culík bude ta pravá volba. Můžete ho vyčesat až nahoru na temeno hlavy, což dodá celému looku lehce dramatický nádech. Pramínky kolem uší povytáhněte, a celý účes trochu „poničte“ prsty. K tomu jednoduchý make-up s výraznými rty a můžete vyrazit.

Elegantní vlny

Tenhle účes bude skvěle vypadat k šatům s holými rameny nebo velkým výstřihem. Rozdělte vlasy uprostřed, konce navlňte kulmou a na jedné straně vlasy připněte. Můžete použít výraznou sponu, v tom případě ale vynechte náušnice. Pokud se jich nechcete vzdát, pak volte nenápadnou sponku nebo pinetu.

Romantický drdol

Jestli si troufáte na složitější účes, udělejte tenhle drdol. Počítejte ale s tím, že s takto zdobeným účesem musíte ubrat na doplncích a líčení.

Nedbalá elegance

Jestli holdujete rozpuštěným vlasům, máte vystaráno. Vlasy učešte na stranu a vyfoukejte přes kulatý kartáč. Nakonec zafixujte lakem nebo použijte objemový sprej Sachajuan.

Hladký culík

Tenhle jednoduchý culík zvládne úplně každý. Nejprve vlasy nasprejujte sea salt sprejem, který funguje jako přírodní tužidlo. Pěšinku učete na střed nebo na stranu, vlasy ale nikdy nečešte umělohmotným hřebenem, potom elektrizují a nedrží na místě. Culík zafixujte gumičkou, potom jeden tenký pramen obtočte kolem gumičky, aby nebyla vidět a zafixujte pinetkou.