Beauty talk s Lucií Kratochvílovou

Doba čtení: 3 min.

Inspirativní žena s osobitým stylem, zakladatelka obchodu s vintage módou “Lula Vintage Prague”, influencerka a především maminka dvou dětí – Lucie Kratochvílová, je pravidelnou klientkou Bomton Studia a Bomton Clinic, kde o sebe nechává pečovat. Jak vnímá krásu? Na který produkt nedá dopustit? To vše se dozvíte v našem krátkém rozhovoru.

Co pro tebe, jako naši ambasadorku, znamená pojem krása?

Krása je pro mě o pocitu, který vzniká uvnitř každého z nás a jež se odráží v tom, jak potom zvenčí působíme na druhé.

Jak dlouho navštěvuješ Bomton? Které služby si u nás dopřáváš nejčastěji a které bys ještě chtěla vyzkoušet?

Poprvé jsem služeb Bomtonu využila před několika lety a pak se na různé procedury vracela. Od letošního roku si coby ambasador užívám pravidelné péče o vlasy, nedávno jsem poprvé vyzkoušela skvělou kosmetiku, laminaci obočí a těším se, že se tak nechám hýčkat častěji.

​​Jsi úspěšná podnikatelka, influencerka a matka dvou malých dětí. Jak skloubit tyto role dohromady a jak si najít chvilku pro sebe?

Často mám pocit, že nic nestíhám pořádně a především o tom, zda nejdůležitější roli maminky zvládám správně – mám spoustu pochybností. Jestli jsem se ale něco naučila, je to právě to, že čas pro sebe a péče o sebe sama jsou nesmírně cenné komodity, kterých se vyplatí nevzdávat, pokud to okolnosti jen trošku dovolí.

Prozradíš nám svůj beauty hack? 

Rozjasňující maska těsně předtím, než si udělám make-up, když vyrážím na důležitou akci. A toho make-upu pak s mírou, méně je více!

Dopouštíš se nějakého beauty prohřešku? (Spaní s make-upem atd.)

Bohužel neustále zapomínám na sunscreen, resp. jeho pravidelné doplňování v letních dnech. Letos jsem to odnesla pigmentovými skvrnami pod očima, které mě opravdu štvou a doufám, že mě jich postupně zbaví kosmetička Veronika.

Co nikdy nesmí chybět v tvé kabelce?

Peněženka, balzám na rty a vlhčené dětské ubrousky.


Jaké trendy nyní hýbou světem a čemu na podzim věnovat pozornost?

Přirozenost v make-upu i ve vlasech, nenucenost v oblékání!

Který produkt na vlasy je tvým oblíbeným?

Sea Salt Spray, který nastříkám do vlasů po každém mytí. Pak jdu spát a doufám, že se vzbudím s krásně texturovanými vlnami!