Vlasová transformace z pohodlí domova: novinka z řady Acidic Bonding Concentrate

Doba čtení: 4 min.

Podzim je období proměn. Mění se počasí, naše nálada, i množství energie, oblékáme se tepleji. Do péče o pokožku přidáváme víc hydratace, lehké pleťové krémy měníme za ty hutnější. Ale co vlasy? V jaké kondici jsou po několika měsících teplého a suchého vzduchu, koupání v slané i chlorované vodě, po barvení? Většinou jim chybí elasticita, lesk a zdravý vzhled. Poradíme vám, jak je posílit, aniž byste museli opustit svou koupelnu.

 

Jednoduché řešení nabízí řada Acidic Bonding Concentrate, která byla speciálně vyvinuta pro nápravu silně poškozených vlasů. S jakými vlasy si tato vlasová kosmetika hravě poradí?

  • s vlasy zničenými peroxidem
  • s vlasy oslabenými častým nebo nekvalitním barvením
  • s lámavými vlasy
  • se suchými vlasy
  • s kudrnatými kadeřemi, kterým chybí hydratace a tvar
  • s krepatícími se vlasy
  • s vlasy namáhanými tepelným stylingem

Posílení a náprava zevnitř

Tato řada od značky Redken je formulovaná pro všechny typy vlasů a soustřeďuje se na jejich nápravu. Kyselé složení chrání před škodlivými účinky barev na vlasy, stylingových přípravků i vody a zároveň pomáhá vyrovnat přirozené pH vlasů pro jejich zdraví a sílu. Produkty Acidic Bonding Concentrate obsahují kyselinu citrónovou, alfa-hydroxykyselinu používanou v různých produktech péče o pleť, a komplex Bonding Care. Tyto složky pracují na posílení oslabených vazeb a pomáhají budovat sílu a odolnost poškozených vlasů. K šampónu, kondicionéru a bezoplachové péči nyní přibyla i intenzivní kyselá přípravná péče Intensive Treatment. Aplikuje se do vlhkých vlasů před ostatními produkty z této řady. 

Proč? 

Mokré vlasy jsou křehké a jejich struktura je otevřená. Tím, že do nich aplikujeme Intensive Treatment ještě před šamponováním, je posílíme a připravíme na další péči. Prameny se tak mytím a další manipulací tolik nezatěžují a získají první dávku kyseliny citrónové. 

Jak na jeho aplikaci?

Aplikujte na mokré, ručníkem prosušené vlasy a nechte působit 5-10 minut, následně opláchněte. Poté aplikujte šampon Acidic Bonding Concentrate, napěňte a opláchněte. Je možné aplikovat jako přípravnou péči i s jinou Redken řadou. Následně pokračujte s kondicionérem Acidic Bonding Concentrate a  zakončete bezoplachovou péči Acidic Bonding Concentrate Leave-in Treatment.

Extra tip: Při použití všech produktů z řady můžete zaznamenat 56% snížení lámavosti vlasů, 82% snížení viditelných roztřepených konečků a můžete očekávat vlasy, které jsou až 11krát hladší. Tak co, jdete do toho?