Blogerka Veronika radí: Co na sebe během květnové procházky městem?

S jarem a teplejším počasím jdou ruku v ruce procházky po městě, nákupy či výlety, protože každý z nás chce trávit více času venku. S tím vším souvisí také volba našich outfitů. Jak a co na sebe, abyste si mohly v pohodlí užívat procházky a netrpěly v nepohodlných outfitech? Připravila jsem pro vás malou inspiraci toho, co by vám letošní jaro rozhodně nemělo chybět.

SPADLÁ RAMENA
Velkým jarním trendem jsou spadlá ramena. Od jednoduchých topů až po ty složité s volánky, nosí se buďto na obou stranách, a nebo pouze na jednom rameni, důležité je vždy zachovat souměrnost modelu, takže spodní část volte vždy na tělo a pokud máte silnější ruce, tak na tento trend raději zapomeňte, má totiž tendenci rozšiřovat. Pokud nemáte rády tenisky, volte jejich městskou sportovní alternativu, kterou jsou tzv. espadrillky.
 

PYJAMA TREND
Skvělý letní trend, který přímo vybízí k nošení volných střihů šatů či šortek ve stylu nočních košilek či pyžam. Trend pyžam přes den je rozhodně novinkou, která by milovnice módy neměla minout. Vždy ale držte v paměti fakt, že ne ledajaké pyžamo můžete dát světu na odiv. Udavači módních trendů se shodnou na hlavním pravidle, které platí bez rozdílu pro všechny – k pyžamu patří podpatky či boty na klínku.