Bomton Gift Guide 2022

Doba čtení: 4 min.

Do Vánoc zbývá pár dní. Zapomeňte letos na stres – ke kouzelné atmosféře patří bohužel také všudypřítomné nákupní šílenství. Hledáte parfém pro kamarádku, poukaz pro maminku či luxusní kosmetiku pro skincare milovníka? Užívejte si vánoční atmosféru a nechte to letos na nás. 

Dárkové sady – sázka na jistotu

Je to tak. Dárkové sady potěší pod stromečkem i toho nejnáročnějšího. Na výběr máte nejen luxusní vlasovou kosmetiku značek Sachajuan, Kérastáse, Oribe, Redken či Morrocanoil, ale také novinky od značky Grown Alchemist, které potěší každého, kdo si zakládá na přírodní péči. 

 


Exkluzivní vůně

Co by to bylo za “gift guide” kdybychom nezmínili natolik oblíbené parfémy? Díky minimalistickému designu, originalitě a precizní funkčnosti vás zaručeně pohltí ty od Oribe. Nesmíme zapomenout také na bestseller značky Sachajuan – hydratuje, snižuje množství statické elektřiny ve vlasech, dodává jim lesk, chrání proti UV záření a díky jedinečné technologii zabraňuje vzniku zápachu. Nově k dispozici vůně Bois Noir. Všechny oblíbené produkty Sachajuan zakoupíte také ve výhodném Styling setu.

Dárky do 500 Kč

Chcete potěšit svou kamarádku či kolegyni? Věnujte jim hřeben Tangle Teezer Wet Detangler, který vlasy bezbolestně rozčeše a navíc je chrání před polámáním. Zaručenou radostí je i gumička od Invisibobble, která nezanechává ve vlasech otlaky, spolehlivě drží a díky originálnímu designu a provedení prostě baví!

Darovat můžete i mini verzi našeho bestselleruMoroccanoil Treatment Original”, který vás okouzlí svou vůní a zároveň regeneruje a posiluje vlasy poškozené chemikáliemi obsaženými v nekvalitních šamponech a vlasových barvách. Společně s hydratační maskou je k dostání v mini vánočních balíčcích.

Dárkové poukazy 

Nový účes, plné rty nebo kosmetické ošetření? Darujte dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč až 5000 Kč. Poukaz platí do Bomton Studia a Bomton Clinic na veškeré kadeřnické a kosmetické služby či produkty. Stačí ho jen mít s sebou při návštěvě a být objednaný na službu dle vlastního výběru.

Svým blízkým můžete udělat radost také poukazem na e-shop Bomton Beauty v hodnotě 500 Kč až 4000 Kč a dát jim tak volnou ruku při výběru.

A co letos nadělí pod stromeček naši zaměstnanci? Inspirujte se! 

Kosmetička Karolína doporučuje krém Intensive Hyaluronic, který pleť krásně vyživí a rozjasní. Do konce prosince můžete využít akci, kdy při zakoupení krému a séra obdržíte OSMOCLEAN tonikum a odličovací mléko zdarma.

Kadeřník Václav letos pod stromeček nadělí lak Sachajuan, který vlasy krásně zafixuje, ale nezatěžuje. Je perfektní k uhlazení “baby vlásků”.

Social Media Specialist Kristý zase sází na duo “Thickening Shampoo a Thickening Conditioner”. Vlasy jsou vyživené a chráněné, dají se snadno rozčesat a jsou připravené pro další úpravu.

Dárkové sady jsou k zakoupení v Bomton Studiu a Bomton Clinic na Václavském náměstí a také na e-shopu. Poukazy lze objednávat na e-shopu Bomton Beauty a následně vyzvednout na adrese: Bomton Beauty, Blanická 2028/15, Praha 2, Tel: 778 066 232. Na výdejním místě se na vás budeme těšit až do 23. 12. !