Fotogalerie: Aichi 2019

Doba čtení: 3 min.

Galavečer kadeřnické soutěže AICHI 2019 se uskutečnil v listopadu v prostorech Fora Karlín. Vlasovou show předvedl kadeřník Francesco Maria Ferri, nechybělo představení nové kolekce Bomton studií pro rok 2020 ani avantgardní vlasová show.

První tři místa hodnotila porota složená z profesionálů v oboru. Do poroty letos zasedli kadeřníci Martin Tyl, Petra Měchurová, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Karel Dražan, Denisa Walterová, Jan Balcařík, Jindra Machuta a Mirka Hajdová, fotograf Matúš Tóth, stylista Filip Vaněk, vizážistky Hristina Georgievska a Ivana Tokárska a za média Lucie Skotnicová a Lucie Tomišková. Na internetu také probíhalo hlasování o cenu veřejnosti.

První místo vyhrála mladá a šikovná kadeřnice Terézia Martinková. Vyhlášení výsledků doprovázelo hudební vystoupení zpěvačky Viky Vikoos. Byla také představena nová kolekce Bomton studií pro rok 2020, která zdůrazňuje individualitu, svobodu a sebevědomí. Bomton studia totiž příští rok oslaví už 25. narozeniny!

Přehlídka avantgardy byla inspirována dnešní dobou, kdy jsou oceány zaplaveny plasty a my nevíme, jak se jich zbavit. Tým ve složení Jana Langmajerová, Veronika Sušilová, Ivana Tokárska a Tereza Kytková odvedl skvělou práci.