Get ready with Bomton: Vzdušné a lesklé vlny podle Daniely

Doba čtení: 4 min.

Toužíte po objemných vlnách, které se nádherně lesknou a mají příjemnou texturu? Takový styling zvládnete i vy sami, v pohodlí domova. Naše Daniela vám ukáže, jak jednoduše vykouzlit objemné vlny pomocí stylingových přípravků Sachajuan.

1. Správná příprava

Vlasy si umyjte a ošetřete tak, jak to děláte obvykle. Protože budete vlasy sušit fénem a tepelně upravovat kulmou, dávka hydratace navíc jim dodá potřebnou sílu a lesk. Leave In Conditioner je lehký a vyživující bezoplachový kondicionér, který usnadňuje rozčesávání a díky technologii Ocean Silk vlasům dodá strukturu a lesk. Naneste ho do vlhkých, čerstvě umytých vlasů a lehce je rozčešte.

2. Opravdový objem

Další krok je pro objem vašich vln opravdu důležitý. Vlasová pěna od Sachajuan je jemná, nezatěžující a dodá strukturu a objem bez zatížení i těm nejjemnějším vlasům, od kořínků až po konečky. Lesk a perfektní tvar vlasů zaručen! Pro rovnoměrnou aplikaci produktu doporučujeme před fénováním vlasy rozčesat hřebenem.

 

3. Aby objem vydržel

V případě, že máte dlouhé a husté vlasy, není na škodu si objem účesu pojistit objemovým krémem. Volume Cream o velikosti oříšku rozetřete v dlaních a jemně vmačkejte do délek.

4. Lesk, lesk, lesk

Před tepelnou úpravou účes posilněte intenzivně hydratačním olejem od Sachajuan. I malé množství postačí na jejich intenzivní výživu a posílení elasticity. Arganový olej a výtažky z rakytníku se postarají o hydrataci a lesk vašeho účesu. Intensive Hair Oil nanášejte do délek i konečků před tepelnou úpravou.

5. Na závěr fixace

Po tepelné úpravě vašich vlasů do vln je důležité nezapomenout na zafixování účesu. Hair Spray od Sachajuan vlasy pečlivě obalí, aniž by je slepoval nebo zatěžoval a postará se o udržení přirozeného tvaru vašeho účesu. Pro objem navíc aplikujte sprej v předklonu. Et voilá! Božská hříva je na světě.