Vraťte své pleti ztracenou kondici s Institut Esthederm

Doba čtení: 4 min.

Zima byla dlouhá a my se nemůžeme dočkat slunečných a teplých dní. Jak chladné měsíce zvládla vaše pokožka? To se nyní zrcadlí na jejím stavu. Je pružná a zářivá, nebo šedivá a mdlá? Má dostatek hydratace, nebo je suchá, napnutá a vrásčitá? Každá z nás se potýká s jinými důsledky chladného počasí, nedostatkem slunce a dlouhých dnů ve vytápěných prostorách. Péče od Institut Esthederm naštěstí dokáže vymazat všechny následky předešlých měsíců.

Krok 1: čištění

V zimních měsících se vlivem chladného a suchého vzduchu vypařuje vláha z pokožky víc než v jakémkoliv jiném ročním období. Věděli jste, že její hydratace začíná už při čištění? Odličovací mléko Calming Cleansing Milk pleť dokonale a jemně zbavuje nečistot i make-upu. Bez toho, aby narušovala její přirozenou mikroflóru ji zanechává hydratovanou a čistou. Čisticí mléko od Institut Esthederm je navíc vhodné i pro tu necitlivější pokožku se sklony k začervenání. Okamžitě ji uklidňuje a hloubkově čistí.

 

Krok 2: přidejte do své skin care tento další krok!

Mezi čištěním a nanášením krému, gelu, nebo séra je dobré neopomenout důležitý mezikrok. Buněčná voda v mlze Cellular Water Mist dokonale připraví vaši pleť na další péči. Čistá a svěží pleť tak okamžitě absorbuje bohatou dávku antioxidantů a kyseliny hyaluronové. Vaše tvář je vyživená, hydratovaná a chráněná před škodlivými vnějšími vlivy. Ikonický produkt, na který opravdu nedáme dopustit.

Krok 3: sérum, které převychová vaši pleť k lepšímu

Cellular Concentrate Fundamental Serum je opravdový game changer. Toto intenzivní převýchovné sérum působí přímo v srdci buněk. Rozpoznává konkrétní problémy pleti a postupně ji převychovává tak, aby dlouhodobě fungovala správně. Účinkuje v správný čas a na správném místě, přesně tehdy, když to pleť potřebuje. Výsledky jsou viditelné a pleť je zdravá a krásná.

Krok 4: závěrečná dávka hydratace

Každá správná péče o pleť by měla obsahovat kvalitní hydratační krém. Tento lehký krém s gelovou texturou dodává pleti okamžitou hydrataci bez zatížení a nežádoucího mastného efektu. Gel s buněčnou vodou Cellular Water Fresh Moisturizing Gel dodává pleti chybějící energii a pružnost. Vaše pokožka tak bude i v létě hloubkově vyživená, krásně hladká a matná. Gel je skvělým podkladem pod make-up, díky kterému se kapiček potu na tváři opravdu nemusíte obávat.