Jako bezbolestná liposukce s okamžitým účinkem. Podnikatelka a influencerka Eva Dubovická si vyzkoušela proceduru Vacavite

Doba čtení: 6 min.

Znáte metodu Vacavite? Rychle a s trvalým efektem dokáže odstranit podkožní tuk, celulitidu a vyhladit siluetu. To vše za pouhých 30 minut. A protože vám chceme dokázat, že to nejsou jenom prázdná slova, na tuto proceduru jsme pozvali inspirativní, a šikovnou Evu Dubovickou, která se s vámi nyní podělí o svou zkušenost.

 

Pro mnohé ženy a dívky, včetně nás v Bomtonu, jste na sociálních sítích v mnoha oblastech velkou inspirací. Nesmíme opomenout, že jste maminkou i podnikatelkou, spolupodílíte se na vedení online bazaru luxusního oblečení i značky designových dekorací do domácnosti Greyco. Kde čerpáte inspiraci a potřebnou energii ke všem těmto aktivitám?

EVA: Som aktívny človek a aj napriek tomu, že si momentálne užívam hlavne materské povinnosti, potrebujem k životu aj pracovné naplnenie. Venujem sa sociálnym sieťam a som kreatívny poradca pre rôzne značky. Inspiráciou v živote sú pre mňa zaujímaví ľudia, ktorých stretávam, cestovanie a momentálne hlavne môj ročný syn Viliam.

V minulosti jste pracovala i pro agenturu Elite Model Management a cit pro estetiku a krásno vám rozhodně není cizí. Jak do vašeho životního stylu zapadá péče o své zdraví a zevnějšek?

EVA: Je doležíte nájsť si čas sama pre seba! Týmto heslom sa vo svojom živote riadim a napriek všetkým povinnostiam a aktivitám sa vždy snažím myslieť aj na seba. Pravidelná kozmetika, masáž alebo beauty procedúra k tomu rozhodne patria. Cvičím 2 x do týždňa s trénerkou, rada chodím do sauny alebo si idem zabehať. K tomu kvalitná pleťová a telová kozmetika.

V Bomton Clinic jste nedávno podstoupila proceduru Vacavite, která využívá pokročilou technologii kavitace pro zlepšení tělesné siluety a vyhlazení kůže. Čím Vás táto procedura zaujala, proč jste se rozhodla právě pro ni?

EVA: Rada skúšam nové veci a obzvlášť rada navštevujem Bomton Clinic, takže keď som sa dopočula, že je u vás možné vyskúšať “bezbolestnú liposukciu”, hneď som sa na ošetrenie objednala. Zaujalo ma, že sa jedná o trvalé odstránenie tukových buniek na základe ultrazvuku.

Přístroj Vacavite pomocí vakua a nízkofrekvenčního ultrazvuku odbourává nadbytečnou tukovou tkáň na místech, které si přejete zeštíhlit, vyhladit, nebo zbavit celulitidy. Odbouraný tuk se pak z těla přirozeně odvádí lymfatickými a močovými cestami. Pro jaké oblasti ošetření jste se rozhodla vy?

EVA: Ja som sa rozhodla pre ošetrenie oblasti brucha a stehien, kde sa mi ukladá tuk najviac. Ošetrenie je vhodné aj na ďalšie oblasti tela ako paže, lýtka, ruky…

Jak ošetření probíhalo?

EVA: Na začiatku kavítacie mi na vybrané partie pani kozmetička rozotrela gél a následne pomocou hlavice, buď klasickej alebo vákuovej, prechádzala po problémových partiách tela. U mňa to boli najprv stehná zo zadnej strany, potom spredu a na záver brucho.

Cítila jste nepohodlí, bolest, nebo bylo ošetření zcela bezbolestné?

EVA: Ošetrenie pre mňa nebolo bolestivé, cítila som určitý tlak na pokožku. Jediné, čo bolo trošku nepohodlné, bolo pískanie v ušiach počas ošetrenia. Pri zákroku v ruke držíte malú kovovú tyč, vďaka ktorej telom prechádza ultrazvukový prúd, ktorý eliminuje tukové zásoby.

Všimla jste si nějakých změn na své postavě? Pokud ano, kdy?

EVA: Áno, hneď po prvom ošetrení bola pokožka hladšia. Vďaka tejto procedúre sa telo zbavuje tukového tkaniva natrvalo. Z tela je prirodzene odvedené lymfatickými a močovými cestami.

Je něco, co vás na tomto typu ošetření překvapilo nebo zaujalo?

EVA: Ošetrenie je veľmi rýchle, trvá cca 30 minút, čo mi príde v dnešnej uponáhľanej dobe ideálne.

Jak celkově hodnotíte ošetření Vacavite? 

EVA: Bolo to pre mňa veľmi prijemne strávených niekoľko minút v Bomton Clinic, kde rada absolvujem rôzne kozmetické procedúry. Baví ma na tom, že ošetrenie je krátke, ale s dlhodobými účinkami. A hneď po ošetrení môžete fungovať v normálnom režime. Odporúča sa dodržiavať pitný režim a v deň ošetrenia nepožívať alkoholické nápoje.

Chystáte se ošetření v budoucnu zopakovat?

EVA: Určite si ho rada zopakujem, keďže už po jednom ošetrení vidím výsledky.

Komu byste toto ošetření doporučila a proč?

EVA: Všetkým ženám, ktoré majú záujem o bezbolestnú liposukciu a rady by sa zbavili par centimetrov. 🙂