Jak konečně vyzrát na suchou pokožku?

Doba čtení: 3 min.

Pnoucí a přecitlivělá pokožka dokáže zkazit celý den. Důvodem je špatná péče a nedostatek hydratace. Vyřešte tento problém jednoduše a dejte sbohem suché pleti jednou provždy.

Aby byla vaše pokožka zdravá a krásná, budete se jí muset začít trochu více věnovat. Absolutním základem všeho je dostatečný pitný režim. Zapomeňte na sladké limonády a čaj s kilem cukru. Ráno po probuzení vypijte sklenici vlažné vody, během dne pak vypijte alespoň dva litry čisté vody nebo neslazených čajů. Ke každé kávě nebo skleničce vína pak znovu vypijte sklenici vody. Poměr by měl být vyvážený, tedy jedna sklenička vína = jedna sklenice vody.

Další práce začíná v koupelně, respektive na vaší kosmetické poličce. Doplňte zásobu hydratačních krémů, které pravidelně používejte. Vždy je vybírejte podle typu své pokožky. Hutný krém by například hodně se mastící pleti mohl zbytečně uškodit. Pro citlivou pokožku zase není vhodný produkt s alkoholem. Skvělé jsou přípravy s kyselinou hyaluronovou, která přímo zodpovídá za hydrataci kůže.

Vyzkoušejte třeba sérum s obsahem kyseliny hyaluronové. Mléčné sérum obsahuje patentovaný komplex tří typů molekuly kyseliny hyaluronové. Díky tomu je pleť okamžitě hydratovaná a postupně získává objem a stává se odolnější. Akutně dehydratovaná a tudíž žíznivá pleť je tak konečně „napitá“ a dlouhodobě hydratovaná a zklidněná. Koupíte TADY.

Hydratační krémy pak používejte vždy po usušení pleti. Díky tomu se v těle uzamkne vlhkost a dlouho vydrží. Šetřete tělo a nedopřávejte si zbytečně dlouhé a zbytečně horké koupele, ty pokožku akorát vysušují. Snažte se spíše sprchovat a používat přípravky s olejem, který kůži lehce promastí.

Tento intenzivně hydratační krém s buněčnou vodou Institut Esthederm Cellular Water uzamyká vlhkost v pleti, stimuluje její vitalitu a energizuje pro mladistvý a svěží vzhled. Je ideální jako první krok v cestě za dlouhodobou krásou. Koupíte TADY.