Lifting nanečisto. Představujeme pleťové náplasti a masky MAGICSTRIPES

Doba čtení: 4 min.

Když se v roce 2013 Natalie Franz, make-up artistka celebrit jako Lady Gaga nebo Taylor Swift rozhodla vyjít na trh se svým prvním produktem, ještě netušila, jak velký zájem vyvolá. Lehké látkové pleťové masky s okamžitým efektem probuzené a svěží pleti pro ty víc zaneprázdněné z nás se rychle staly oblíbeným on-the-go produktem v oblasti péče o pleť. Zbaví vás otoků pod očima, hydratují pleť, nazvednou kůži na bradě nebo kolem očí. Na její náplasti a masky MAGICSTRIPES dnes nedají dopustit hvězdy jako herečka Laura Dern, blogerka Pernille Taisbaek, nebo modelka Christy Turlington.

Kouzlo za 15 minut

Takzvaná sheet mask, tedy látka nasáklá koncentrovanými pleťovými séry a vitamíny pochází z Japonska a Jižní Koreje. Kromě toho, že jste selfies v takové masce určitě zahlédli na Instagramových profilech světových celebrit, nejznámějších blogerek ale i vaší sousedky, nebo spolužačky ze střední, se jedná o efektivní způsob, jak pokožce dodat potřebnou hydrataci a ten správný boost. Všechny vyživující ingredience jsou v látce masky nasáklé a její aplikací pronikají přímo do pokožky. Navíc se nevyparují mimo ni tak rychle, jak tomu bývá u klasické masky z kelímku. Po několika minutách působení jde maska dolů a zbylý produkt se vmasíruje do pokožky.

Na každý problém se najde řešení

Od značky MAGICSTRIPES můžete vyzkoušet masku detoxikační, která pleť zpevní omlazující, která pomocí drobných magnetů akceleruje cirkulaci krvi ve tváři, kolagenovou pro vypnutí pokožky v oblasti brady, ale také masku na ruce, nebo na jemnou kůži pod očima. Speciální kategorií jsou pak náplasti na pozvednutí pokleslých očních víček Eyelid Lifting Stripes. A ty jsme se pro vás rozhodly blíže prozkoumat.

Okamžitý výsledek

Zvažujete chirurgickou úpravu víček, ale nejste si zatím svým rozhodnutím jistá? Máte před sebou důležité focení, na kterém chcete zazářit, nebo si jenom přejete svěží pohled?Liftingové náplasti na víčka MAGICSTRIPES jsou na eshopu BOMTON BEAUTY dostupné až ve třech velikostech, takže si můžete nanečisto vyzkoušet, o kolik svěžejší pohled a pružnější víčka byste si přála. Postup je velice jednoduchý. A jak tedy to kouzlo funguje? Ukazujeme v našem instruktážním videu.

 

 

Úspěšná generálka?

Náplasti aplikujte na čistá víčka, pod hlavní vrásku procházející středem víčka. Díky náplasti se víčko opticky prohloubí a jemná kůže se vypne. Takto aplikované náplasti vám na víčkách vydrží celý den a díky jemnému a tenkému materiálu nejsou vidět. Pokud si po vyzkoušení Eyelid Lifting Stripes, nebo dalších pečujících maskách od Magicstripes ujasníte, že byste si přála trochu osvěžit a omladit oblast očí, nebo vyplnit pár vrásek, stačí si jednoduše domluvit termín v BOMTON CLINIC, nebo na čísle +420 773 102 108.