Love Yourself! 4 produkty z Bomton Beauty, kterými se rozmazlíte na Valentýna

Doba čtení: 4 min.

Přemýšleli jste někdy nad tím, že se 14.2. oslavuje jenom láska dvou lidí? My v Bomton studiích si myslíme, že je to trochu škoda. Láska má přeci tolik podob! Láska rodičovská, sourozenecká, city mezi přáteli. A jak jste na tom s láskou sami k sobě? Dokážete se pochválit, dopřát si odměnu po náročném dni nebo těžkém rozhodnutí? Dokážete se podržet, i když děláte chyby?

Umět si odpouštět a pravidelně se odměňovat jsou schopnosti, které bychom všichni měli ovládat, podporovat a ctít. Máme pro vás několik tipů na nejvíce sebe rozmalovací produkty, které na Bomton Beauty najdete. A samozřejmě nebude chybět ani sváteční slevový kód na vaše nákupy. Krásného Valentýna!

 

Relaxace od hlavy až k patě

Vůně je silná čarodějka. Dokáže nám změnit náladu, uklidnit mysl i ulevit svalům. Hydrating Mist od Sparitual s vůní jasmínu navíc dokáže hydratovat a pečovat o vaši pokožku jako žádná jiná. Tato mlha je plná pečujících a protizápalových složek. Vanilkový extrakt uklidní podráždění, extrakt z jablka působí antioxidačně a aloe vera se postará o pevnost a dostatečnou vláhu pokožky, urychluje též hojení ran a vzbuzuje růst nových kožních buněk.

Jak si mlhu nejlíp užít? Nastříkejte si ji na pokožku celého těla po koupeli, nebo před vstupem do sauny. Podpoříte tak vstřebání všech složek hlouběji do pokožky.

Jistá záchrana

Nic nevyživí namáhané a poškozené vlasy lépe než vlasový olej. A když se jedná o No.7 Bonding Oil od Olaplex, toto tvrzení platí dvojnásob. Díky patentované technologii olej proniká přímo do struktury vlasu, kde napravuje všechny škody, i ty způsobené neopatrnou tepelnou úpravou. Rozdíl poznáte hned po prvním použití. Stačí nanést pár kapiček do vlhkých, nebo suchých vlasů. Krepatění? Kdepak. Zplihlé a těžké vlasy? Ne ne. Lesklé a chráněné vlasy? Rozhodně.

Úleva po dlouhém dni

Věděli jste, že na každém chodidle máme více než 7000 nervových zakončení? Všechny svaly, šlachy i vazy nohou jsou navíc propojené se zbytkem těla a výrazně tak ovlivňují jeho procesy. Po dlouhém dni na nohou se proto opravdu patří věnovat svým chodidlům trochu péče. Foot Balm Citrus Cardamom od Sparitual uklidňuje unavené svaly. Aloe Vera a bambucké máslo pokožku hydratují a vyživují díky vitamínům A, E a F, papájový extrakt odstraňuje neaktivní proteiny a rozpouští odumřelé kožní buňky a tamanu olej chodidla zklidňuje.

Doporučujeme aplikovat po teplé koupeli na pemzou ošetřené nohy. Taková masáž nohou s vůní citrusů člověku opravdu dokáže dopřát příjemnou úlevu.

Krásné vlasy ihned

Jsou dny, kdy se každá pomoc navíc opravdu počítá. Pokud existuje jediný produkt, který vám opravdu usnadní domácí vlasový styling, je to SACHAJUAN Volume Powder. Tento veganský práškový sprej funguje jako suchý šampon a stylingový sprej pro objem v jednom. Absorbuje nadbytečnou mastnotu ve vlasech, od kořínků je nadzvedává a dodává viditelnou strukturu a objem. Vybrat si můžete mezi variantou pro světlé, nebo tmavé vlasy.

Chybí vašim vlasům šmrnc a textura? Volume powder je skvělá pomoc mezi mytím. Naneste ze vzdálenosti 10 cm, nechejte zaschnout. Pak vlasy pročešte a vytvarujte dle potřeby.

 

Udělejte si na Valentýna čas jenom pro sebe a rozmazlujte se se slevou 14 %. Posíláme lásku!

Stačí na Bomton Beauty zadat při nákupu kód LÁSKA.