Krásná barva vlasů, která vydrží? S novou řadou Chroma Absolu od Kérastase je to hračka

Doba čtení: 4 min.

Nová řada od luxusní francouzské značky vlasové kosmetiky je nyní exkluzivně dostupná na Bomton Beauty. Na jaké vlasy se zaměřuje, a co vše dokáže? Pro koho je vhodná? Koukněte se detailněji spolu s námi na řadu Chroma Absolu.

 

S kým máme tu čest?

Představujeme novou řadu specializující se na barvené a znecitlivělé vlasy. Obsahuje aminokyseliny, které díky své kyselosti pronikají do struktury vlasů. Vyhlazují jeho povrch a udržují tak barvu intenzivní celé týdny. Díky výtažkům z pupečníku asijského jsou vlasy neustále regenerovány a posilovány. Vlasová kůra, neboli kortex je silnější až o 96 %. Vlasový kutikul se krepatí až o 77 % méně. Povrch vlasu je lesklejší o 73 %.  A barva? Zachovaná až po dobu šesti týdnů.

Hned dvě šamponové novinky

Gelový a vyživující nebo jemný a ochranný? V řadě Chroma Absolu si můžete vybírat hned ze dvou vlasových šamponů. Bain Riche Chroma Respect je opravdu bohatě vyživující šamponová lázeň ve formě gelu, která čistí a vyživuje barvené vlasy intenzivně a do hloubky. Redukuje poréznost a krepatění vlasů, čímž uchovává barvu intenzivnější až o 6 týdnů. Jemný a ochranný šampon Bain Chroma Respect pečuje o vlasová vlákna. Zdokonalená receptura dokáže proniknout do struktury vlasů a výrazně tak zvyšuje jejich odolnost.

 

Nezbytný společník šamponu

Kdo není na našem blogu poprvé už jistě ví, že mluvíme o kondicionéru. Chroma Absolu Fondant Cica Chroma má lehkou a krémovou konzistenci, díky které zanechává vlasy hebké a lesklé. Díky vylepšenému složení pomáhá chránit vlasy před nepříznivými účinky tvrdé vody během sprchování. Co aplikace, to zdravější vlasy. A barva i po dlouhých týdnech neztrácí na své intenzitě.

 

Intenzivní oplachová péče navíc? Ano

Toužíte po vysokém lesku a krásně hladké struktuře svých barvených vlasů? Po důkladném umytí a osušení ručníkem si dejte pár kapiček Soin Acide Chroma Gloss do konečků a délek a sledujte, co se bude dít. Textura se promění z čiré tekutiny na bílý krém, který proniká hluboko do struktur vlasů a posiluje je až o 96 %.

Maskou a sérem k dokonalé barvě

Ideální je samozřejmě používat hned několik produktů z této řady najednou, ovšem pokud hledáte produkty, které lze snadno zařadit do vaší domácí péče, určitě doporučujeme masku Chroma Filler, nebo sérum Chroma Thermique. Maska ještě intenzivněji vyživí slabé a porézní vlasy do hloubky během pěti minut. Po séru určitě sáhněte, hledáte-li kromě výživy i termoochranu a silné antioxidační vlastnosti.  Vlasy obalí tenkým filmem a chrání tak barvu ve vlasových strukturách. Navíc není nutné sérum oplachovat. Hebké, jemné a krásně zabarvené vlasy tak můžete mít ještě déle.