Kdo vyhrál AICHI 2019?

Doba čtení: 2 min.

Kadeřnická soutěž o nejlepší proměnu už zná své vítěze. Kdo vyhrál AICHI 2019?

Už 17 let pomáháme nadějným talentům dostat se zase o kousek blíž ke svému snu a posunout se v profesním životě o velký krok kupředu. I letos odborná porota vybírala ze stovek přihlášek, aby nakonec vybrali jednu jedinou vítěznou proměnu.

Nejprve museli kadeřníci projít výběrovým kolem. Zaslali fotografie jejich vlastní modelky před proměnou a po ní, dál ale prošlo jen 24 z nich. V semifinálovém kole kadeřníci měnili vzhled modelek, které předem neznali a nikdy je neviděli. A v posledním finálovém kole se pak v Bomton Academy 12 z nich popralo nejen s vlasy, ale i make-upem a stylingem. S tím jim pomáhaly jejich skvělé a šikovné týmy.

První tři místa hodnotila porota složená z profesionálů v oboru. Do poroty letos zasedli kadeřníci Martin Tyl, Petra Měchurová, Jan Hlaváček, Martin Loužecký, Karel Dražan, Denisa Walterová, Jan Balcařík, Jindra Machuta a Mirka Hajdová, fotograf Matúš Tóth, stylista Filip Vaněk, vizážistky Hristina Georgievska a Ivana Tokárska a za média Lucie Skotnicová a Lucie Tomišková. Na internetu také probíhalo hlasování o cenu veřejnosti.

Galavečer se uskutečnil v prostorech Fora Karlín. Vlasovou show předvedl kadeřník Francesco Maria Ferri, nechybělo představení nové kolekce BOMTON studií pro rok 2020 ani avantgardní vlasová show.

A jak to všechno dopadlo?

1. místo Terézia Martinková

2. místo Eva Jiráňová

3. místo Adam Karanikos

Cena veřejnosti Filip Cakirpaloglu

Vítězům gratulujeme a už teď se těšíme na příští ročník.