Manikúra 2022. Na jaké nehty si zajít do Bomton studií? Inspirujte se

Doba čtení: 4 min.

Mít krásné a upravené nehty je něco, co potěší opravdu každou z nás. I proto v rámci našich služeb nabízíme profesionální manikúru hned na dvou adresách. Před návštěvou salonu ovšem není na škodu mít nějakou představu o stylu, ve kterém si své nehty přejete mít upravené. Než se tedy objednáte do studia Brumlovka, nebo do Bomton Clinic, podívejte se na aktuální trendy, které v roce 2022 budou zaručenou trefou do černého. Který si vyberete?

 

Výrazné barvy na druhou

I letos se budete moci odvázat. Čím výraznější barevné kombinace, tím lépe. Tento styl ocení zejména ty z nás, které se v šatníku drží spíše černé, bílé a béžové. O to více pak vynikne manikúra hrající všemi barvami.

Odstíny modré

Zatím co rok 2021 patřil všem odstínům zelené, letos bude hrát hlavní roli modrá. Dokonce i Pantone zařadil do svého řebříčku barev pro New York Fashion Week na sezonu jaro/léto 2022 čtyři z deseti odstínů právě v modré barvě. Pro chladné dny se skvěle hodí námořnická modrá, ovšem se stoupajícími teplotami se rozhodně nemusíte bát světlejších ani pastelových odstínů.

Zase ta francouzská

Tato klasika se v trendech objevila již v roce 2020 a rozhodně nikam neodchází. I při takové klasice opět připomínáme, že se není třeba obávat barev. Nechte si konečky nehtů zabarvit každý jinou barvou, nebo třeba sáhněte po jedné, zato výrazné barvě.

Třpytivost je stále v kurzu

S třpytkami na nehtech je každý den taková malá party. V jakékoliv barvě, stylu, tvaru, nebo intenzitě. Máte radši jemnou manikúru? Zvolte jemnou perleť. Líbí se vám spíše výrazně upravené nehty? Směle do toho. Kreativitě se meze nekladou. Ať se to hezky leskne!

Abstraktní a krásné

Jako z nejdivočejších snů a halucinací. V roce 2022 jsou v kurzu devadesátky, vintage nábytek i barevné skleněné dekorace i šperky. A manikúra rozhodně neotálí. Nebojte se experimentovat. Pestré vzory a tvary, rozpité barvy jakoby rozlité do ztracena? Všechno jde. Doporučujeme se držet výrazných barev. Těm to navíc opravdu sluší na delších nehtech.

Dokonalá růžová

Jestli jste se doposud růžové vyhýbali, letos je čas to změnit. V kurzu je nyní pudrová růžová manikúra. Jemná, dokonalá, jednoduchá. Navíc vám jediný pohled na ruce připomene, že všechno brzy hezky pokvete a vzduch bude vonět pylem a rozkvetlými stromy.

Jenom špetka barvy

Chcete zkusit něco nového, ale moc extravagantní nejste? To vůbec nevadí. Letošní trendy přejí i vám. I špetka barvy dokáže na zdravých a krásně upravených nehtech udělat kouzla. Kulaté tečky všech barev, nebo například drobná srdíčka. Na detailech záleží, najděte si ty své.

Drobná kvítka

Taky se už tak těšíte na jaro? Vypěstujte si malou zahrádku na vašich nehtech. Vypadá to roztomile, hravě, a navíc i celkem elegantně. O praktické stránce ani nemluvě, kytičky se vám tak brzo neolámou. Drobná kvítka navíc budou opravdu slušet i krátkým nehtům.

Který styl, barvy a vzory vám nejvíce učarovaly? Zarezervujte si termín do Bomton studií ještě dnes!