5 beauty trendů z NY Fashion Weeku, které budete chtít vyzkoušet taky

Doba čtení: 4 min.

„Wet and back“ look

Nesmrtelný wet look opět na molech. Tentokrát se kromě uhlazených a lesklých culíků na přehlídkách objevovali i kudrnaté účesy se špetkou lesku navíc.  Vlasy jemně splývaly podél tváře nebo do ní i pár pramínků padalo. Vše v naprosté přirozenosti a eleganci. Zaujal vás tento styling? Nejlépe ho docílíte pomocí vlasového krému od SACHAJUAN, který vaše kadeře zafixuje a dodá jim jemný mokrý vzhled.

Ledabylé oční stíny

Jako po protancované noci. Poprvé se s nimi objevila přítelkyně Kanyeho Westa, Julia Fox, která si údajně výrazně černé a nesouměrné oční stíny nechala aplikovat samotným rapperem. Na přehlídce značky Kenzo na Pařížském Fashion Weeku tak vyvolala jisté rozpaky. Nyní se ovšem rozpaky proměňují v trend. Oční stíny modelek na přehlídkách značek jako Altuzzara nebo Eckhaus Latta byly rozmazané, nepravidelné, jemně obklopující oči. Je to nedbalé, odvážné a přiznáváme, že i celkem praktické. A není nutné sáhnout hned po černé barvě. Zkuste to s jemně metalickými očními stíny ve vašem tónu pleti. Pro odvážnější pak doporučujeme sáhnout po stínech v šedé nebo hnědé barvě.

Tmavá pusa

Rty jako po pár sklenkách červeného vína? V New Yorku říkají ano! Nebojte se proto sáhnout po opravdu tmavě bordó odstínech se švestkovým podtónem. Rodin má zrovna takový luxusně pečující odstín s názvem Billie On The Bike. Že to není pro vás? Na týdnu módy se velice často objevovalo i líčení rtů v sytě červené až korálové. Prohledejte své skříňky! Takový odstín se totiž mezi make-up trendy pravidelně vrací.

Opravdu barevná víčka

Výrazný statement look, který nepotřebuje nic jiného, aby byl dokonalý? Oční stíny v syté barvě. Jakékoliv. Svou tvář upravte jemným make-upem nebo korektorem, učešte obočí a na víčka ošetřená pudrem pro lepší fixaci naneste zářivě fialovou, žlutou, nebo jakoukoliv jinou barvu. Hledejte oční stíny v pudrové formě s matným finishem. Věřte nám, že až si najdete tu správnou barvu, komplimenty se jenom pohrnou!

Pokožka zářivá a lesklá jako zrcadlo

Zdravá a krásná pleť nikdy nevyjde z módy. Nepodceňujte proto čištění, hydrataci, ani výběr správných produktů. Aktuálního trendu glass skin, který se poprvé objevil u korejských beauty značek, docílíte pomocí produktů k tomu určených, nebo vrstvením hydratačních produktů. Od tekuté textury, přes olejovou, až po krémovou.  Právě ono vrstvení vám zaručí, že je pokožka vyživená hned několikrát a díky tomu se navíc krásně leskne.