Pro léto bez chloupků a starostí. Laserovou epilaci stihnete ještě před novou sezonou.

Doba čtení: 3 min.

Chloupky a léto opravdu nejdou dohromady. Holení i domácí depilace jsou jednoduchým řešením, ale ovšem jenom dočasným. Co byste řekla zbavení se chloupků nadobro? Žádné holení, trhání ani starosti, jenom hladká a krásná pokožka. V Bomton Clinic nabízíme proceduru, díky které si toto přání můžete rychle splnit.

Jak to funguje?

Trvalá epilace odstraňuje chloupky i s kořínky pomocí přesně cíleného laseru. Ten vysílá paprsek světla, který je pohlcen pigmentovým barvivem chloupku a projde svrchními vrstvami kůže až k jeho cibulce a tepelně cibulku zničí. Zničením cibulky (kořínku chloupku) tak dochází k nenávratnému poškození chloupku. Epilace je vhodná k odstranění chloupků na všech částech těla. Podle oblasti a velikosti ošetřované plochy se liší i množství opakování. V některých případech postačí jedno ošetření, jindy je potřebné jej opakovat.

Kdy je čas se objednat na laserovou epilaci?

Právě teď. Ideální období na trvalou epilaci je před létem. Sluneční paprsky by totiž mohly zcitlivělou pokožku podráždit. Proto pokud pořád váháte, ale přála byste si mít hladkou pokožku bez chloupků již toto léto, doporučujeme se objednat co nejdříve.

Kde? Na čísle +420 773 102 108 jsme pro vás kdykoliv k dispozici.

 Jak se připravit?

Chloupky minimálně 6 týdnů před zákrokem netrhejte. Oholte je žiletkou dva dny před zákrokem. Díky tomu budou chloupky v průběhu zákroku v růstové fázi.

Do‘s and Dont’s

Kůže nesmí být opálená, epilace se neprovádí na znamínka ani tetování a nelze ji aplikovat na bílé nebo velmi světlé chloupky. Po zákroku je potřebné se 2 týdny striktně vyhýbat slunečnímu záření a pokožku chránit silným SPF. V případě epilace podpaží 12 hodin nepoužívejte antiperspiranty ani deodoranty. Epilovaná místa hydratujte a 2 týdny se vyhýbejte návštěvě sauny i bazénu.

Kontraindikace

Accutane – Po ukončení léčby přípravkem Accutane počkejte 6 měsíců.

Tetování – Kůže s tetováním nemůže být ošetřena.

Citlivost na světlené záření – Anamnéza citlivosti na světelné záření do vlnové délky 755 nm nebo 1064 nm.

Těhotenství.

Záchvatová onemocnění vyvolané světlem.

Virus Herpes simplex (HSV) typy 1 a 2.

Kožní infekce.

Implantované zdravotnické prostředky jako jsou například kardiostimulátory.