Žena, kterou obdivujeme: Elin Kling

Jak švédská blogerka dobyla Ameriku, založila vlastní značku, vdala se a porodila dítě. To je příběh blonaďaté krásky Elin Kling.

Šestatřicetiletá blondýnka Elin je prototypem ženy, kterou by dost možná chtěla být každá znás. Je krásná, úspěšná, stylová a stíhá skloubit rodinu i kriéru.

Začínala ve Švédsku jako módní redaktorka v lifestylovém časopise Solo. Poté pracovala jako vedoucí oddělení módy ve druhých největších švédských novinách Expressen.

Obrovský úspěch pak zaznamenala jako fashion blogerka. Svůj módní blog založila v roce 2007 a během pouhých dvou dnů se stala nejsledovanější módní blogerkou v zemi. O dva roky později se pak stala hlavní stylistkou švédské verze pěvecké soutěže SuperStar.

V té době spolu s Christianem Remrödem založila společnost Fashion Networks. V roce 2010 se zúčastnila soutěže Let`s dance a její popularita stále stoupala.

Jako vůbec první blogerka se podílala na kolekci pro módní řetězec H&M. Navrhla svou vlastní oděvní řadu stejně jako věhlasní módní návrháři jako Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor and Rolf nebo Jimmy Choo.

Toho roku se přestěhovala do New Yorku a spustila svůj vlastní časopis Styleby. Působila jako módní editorka časopisu a kreativní ředitelka. V roce 2012 navrhla kolekci pro Guess by Marciano.

Elin se v roce 2014 vdala za Karla Lindmana. Přestěhovali se zpět do Švédska a založili super úspěšnou módní zančku Totême. Žijí ve Stockholmu a mají holčičku Liv a chlapečka Jacka.