Oslnivá manikúra na léto šestkrát jinak. Známe ty nejžhavější trendy

Říkali jsme si, že až se v blízké době vydáte na manikúru nebo pedikúru do Bomton studií, špetka inspirace by se mohla hodit. Jste maximalistka, minimalistka, nebo spíše šedá myška? Každý si v aktuálních trendech najde to své.

 

Nepřehlédnutelné

Máte ráda jednoduchost, ale baví vás i výraznější barvy? Letos v létě platí pravidlo, že čím výraznější nehty, tím lépe! Limetková zelená, ikonická Hermés oranžová, nebo třeba i neonově žlutá? Barvy jako ze semaforu jsou tuto sezonu opravdu v kurzu. 

 

 

@betina_goldstein, @namoro0327, @brittanyxavier

 

Stylová geometrie

Obloučky, vlnky, čárky a tečky. I když se jedná o opravdu jednoduché tvary a linky, barvy hrají v tomto případě stěžejní roli. Zářivě fialová, oranžová, malinově růžová nebo nebesky modrá na sebe upoutají všechnu pozornost. A když si jako základ zvolíte průsvitnou nebo nude podkladovou vrstvu, víc trendy to už opravdu nebude. 


@enamelle, @betina_goldstein

 

Francouzská v barvách

Méně je někdy opravdu více. Krásně upravené nehty s průsvitným podkladem a jenom špetkou barvy jsou velkým hitem letošního léta. Ať už máte nehty kraťoučké, nebo si pěstujete delší drápky, barvy jako zelená, růžová, nebo modrá se na špičkách prstů nosí opravdu skvěle. A když se vám náhodou někde odřou, lehce je upravíte. 

@_tinamaria, @fongminliao

 

Nestárnoucí klasika

Není nic krásnějšího než opálením zvýrazněné nehty. V takovém případě opravdu nepotřebujete žádnou výraznější manikúru. Postačí průsvitný nebo tělový podkladový lak, hezky vytvarované a upravené nehty i lůžka a můžete vyrazit do ulic. Nebo na pláž.

@_tinamaria, @harrietwestmoreland

 

Všechny barvy duhy

Letos se opravdu nemusíte bát barev. Jejich absenci v šatníku lehce vyřešíte manikúrou. Na každém prstu jiná barva, tón v tónu, pudrové odstíny, nebo postupné barvy z jedné barevné škály. Jde to. V tomto trendu není nic tabu.

@lefashion, @betina_goldstein

 

Minimal

Pokud nepatříte mezi ty, které až tak moc baví barvy, tento trend by vás mohl zaujmout. Protože tato manikúra je opravdu nenápadná. Na pečlivě upravené nehty nabarvené průsvitným lakem manikérka maluje jemné linky, čárky, vlnky, nebo například i tečky. Styl, který si oblíbí dámy milující francouzskou manikúru nebo nahé nehty. Elegantní, jenom se špetkou barvy, ideální na léto. 

@nails_of_la, @nyahnailartist

 

Nadchnul vás některý ze šesti trendů? Neváhejte si rezervovat termín na manikúru nebo pedikúru u nás v Bomton studiích. Rádi Vás uvidíme.