Dopřejte své pleti luxusní ošetření na míru. Představujeme Multi-Peel od Institut Esthederm

Doba čtení: 3 min.

Nově v Bomton Clinic nabízíme ošetření Multi-Peel. Pomocí kosmetiky značky Institut Esthederm vám přímo na míru vaší pokožce zaručíme ošetření, které v průběhu desítek minut řeší hned několik problémů najednou. Naše social media specialistka Kristýna ošetření vyzkoušela na vlastní kůži. Jak se jí líbilo?

 

Ošetření Multi-peel je vhodné pro řešení vícero problematik pokožky najednou. Než začne ošetření, proběhne odborná diagnostika pokožky s paní kosmetičkou. Dokázala byste jí popsat?

KRISTÝNA: Jako první mi paní kosmetička vysvětlila, jaké kroky celé ošetření obsahuje, zkontrolovala momentální stav mé pleti a doporučila mi peelingy, které zrovna moje pleť potřebovala.

Jakou péči jste zvolily a co následovalo?

KRISTÝNA: V zimě mě trápí velmi mdle vypadající pleť postrádající hydrataci, nejednotný tón a také mírné akné v T-zóně. Dohodly jsme se proto, že před samotným ošetřením uděláme hloubkové čištění celého obličeje. Na T-zónu jsme poté zvolili modrý čistící peeling, na zbytek obličeje zase růžový rozjasňující.

Jaké fáze mělo ve vašem případě ošetření Multi-Peel?

KRISTÝNA: Nejdřív jsme pleť připravily na čištění pomocí Institut Esthederm Lightening Buffing Mask (tu jsem dokonce používala doma a moc ji doporučuji). Po mechanickém čištění paní kosmetička nanesla výše zmíněné peelingy, které nechala nějakou dobu působit. Nakonec nanesla velmi příjemnou slupující masku s propolisem, která pleť vyživí a podporuje hojení pupínků a nedokonalostí.

Jak celkově hodnotíte ošetření Multi-Peel?

KRISTÝNA: Kromě velmi jemného štípání během působení peelingu to bylo opravdu příjemných 90 minut, které jsem si já i moje pleť skvěle užila. Nadšená jsem byla nejen z ošetření, ale především z péče a přístupu paní kosmetičky, která se celou dobu starala o to, abych si čas strávený na lehátku užila!

Chystáte se ošetření v budoucnu zopakovat?

KRISTÝNA: Určitě, kliniku jsem navštívila před měsícem a jdu se znovu objednat.

Všimla jste si změn na vaší pokožce po proceduře Multi-Peel?

KRISTÝNA: Pleť byla celkově zářivější a struktura vyhlazená. Všimla jsem si také rychlého hojení akné a nedokonalostí. Nejlepší efekt jsem zaznamenala asi týden po ošetření.

Je něco, co vás na tomto typu ošetření překvapilo nebo zaujalo?

KRISTÝNA: Asi to, kolik kombinací a možností máte. Dá se velmi přizpůsobit aktuálnímu stavu pleti. Zvolíte si nejen různé peelingy ale i typy slupovacích masek. Překvapila mě i extra péče paní kosmetičky – bylinkový čaj, ošetření brady ionizátorem (který urychlil hojení akné), depilace horního rtu, a také masáže rukou a krku během působení masek. Zkrátka hýčkání od začátku až do konce.

Komu byste toto ošetření doporučila a proč?

KRISTÝNA: Každému, kdo chce svoji pleť trochu rozmazlovat a dopřát si skvělý relax 🙂

Co na ošetření Multi-Peel říkate? Objednat se můžete kdykoliv na čísle +420 773 102 108 . Těšíme se na Vás!