Perfektní vzhled nehtů podle posledních trendů

Doba čtení: 5 min.

V návratu z dovolené nemusíme rozhodně vidět jen frontu nepřečtených e-mailů. Je to také příležitost užít si perfektní péči a po sezoně skvělého nicnedělání vyladit svůj styl do posledního detailu. Začít můžeme u nehtů. Koneckonců během jejich ošetření v Bomton Clinic si lze nenápadně promyslet i možnosti jiných drobných zdokonalení s pomocí zdejších profesionálních služeb. Sezona vhodná pro odborná vylepšení právě začíná. Ale teď zpět k manikúře. Jaký styl úpravy je právě in?

Tvoje nehty, ale lepší!

Trend, který snad ještě nikdy nevyšel z módy, nabízí zcela přirozený vzhled. Čistá a jednoduchá estetika, která jako by říkala, že dokonalost je vlastně samozřejmost. My pochopitelně víme, že právě až nenápadná pomoc přináší nápadné výsledky. Pokud tedy chcete vsadit na naprostý minimalismus, doporučujeme do nejmenšího detailu vypracovat přirozený vzhled nehtů. Velmi jemné odstíny v lehkých tónech růžové nebo nude a absolutně bezchybná úprava. O délce nehtů ovšem tento trend říká, že více je lépe.

Francouzská manikúra

To, kdy je francouzská manikúra in, je třeba sledovat. Její trend přichází a mizí. V současnosti je super in její takzvaná mikro verze. Zvýrazněný oblouček je jen velmi tenký a jemný. Klasická délka pak dnes patří „Fancy French“. Jde o barevnou interpretaci tohoto klasického stylu a fantazii ani barevnosti se meze nekladou. Nehty mohou končit každý jinou barvou, prim hrají pastelové odstíny a vojenská zelená.

Barvy, barvy, barvy

Míváte někdy problém, jakou barvu si vybrat? Tohle je vaše sezona! Vedle nenápadných trendů je naprosto in také pravý opak. Barvy v pastelových i jasných a sytých tónech. Vede barva roku – růžová, kterou ještě posílila Barbie mánie. Pink a magenta odstíny následují tóny zelené, levandulové nebo modré. Samostatnou kapitolou je klasická červená, která nikdy nevyjde z módy. A to hlavní – můžete je mít všechny naráz! Jak se právě ukazuje i na nehtech mnoha celebrit, jiná barva pro každý nehet vypadá absolutně skvěle.

Lip gloss nails, nebo chladný kov?

Bylo to pro vás moc decentní, nebo moc barevné? Možná bude vaším trendem zářící reflexní finiš. Ten nyní letí jak v podobě odkazující k lesku na rty, tak v metalických odstínech, u kterých vede stříbrná a chromová.

SPA manicure. Woman in a nail salon receiving a manicure by a beautician.

1 reakce