AKTUÁLNÍ PÁNSKÉ TRENDY PODLE CREATIVE DIRECTORA BOMTON

Doba čtení: 3 min.

Styl vašich vlasů může být součástí sebevyjádření a zůstat velmi osobitý, nebo můžete s účesem pracovat stejně jako s módním oblečením. Být trendy je zábava – a konec konců platí, že deset osobností přednese jeden trend desetkrát jinak. Vaše charisma je rozhodující, nejžhavější styl pak pevně ovládá náš kreativní tým. Co tedy letí právě teď?

Buzz cut

Styl rozhodně velmi sebevědomý. Maximální minimalismus. Vzhled, který říká: „Mám na práci mnohem důležitější věci než starost o své vlasy.“  Kratinký a dynamický sestřih, se kterým konečně pochopíte význam textu na lahvičce sprchového gelu, která uvádí body & hair. Velmi krátká délka vlasů, po stranách velmi rychle a ještě více mizící. Celkový vzhled je tak velice kompaktní, čistý a temperamentní. Mnoho hvězd Hollywoodu po něm sahá během přerodu své image z jedné postavy do druhé jako po symbolické očistě. Hřeben i stylingové produkty můžete uložit do spodní zásuvky, protože na úpravu bude od teď stačit ručník. Ovšem – jak už to s minimalismem bývá, skvěle funguje jen ve spojení s disciplínou. V našem studiu vás (samozřejmě velice rádi) uvidíme mnohem častěji, protože perfektní fazona si bude žádat častější korekci. Ovšem za ten mužný vzhled to v létě rozhodně stojí.

Trvalá

Trvalá? Něco, co může asociovat dámskou úpravu vlasů, je letošní doménou mezi pánskými styly a – stejně jako u buzz cut – jde vlastně o velice svobodný vzhled účesu. Vyzněním obou je totiž muži tolik oblíbené „neřeším to“. Trvalá se nyní používá k dosažení vzhledu vlasů jako během italských prázdnin. Nespoutané, rozevláté vlnité vlasy, které vypadají jako tvarované mořskou vodou a proudícím větrem okolo vaší Vespy. Druhou možností je dnes také cool návrat ke stylu osmdesátých let. V obou případech je tady trvalá proto, aby mužům umožnila výraznou změnu vzhledu a stylu. S pomocí trvalé se změní struktura vlasů chemickým procesem a jejich natáčením. Od výraznějších kudrlin po volné vzdušné a bohémské vlny, které vypadají skvěle a učešete je vlastně klidně jen prsty.

Vlasy dorostou, trvalá odroste a výrazná změna stylu může být jen součástí letní uvolněné nálady a chuti dělat věci jinak. Nebo vám odvaha experimentovat pomůže definovat váš nový styl…

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený michael kovacik (@michaelkovacik)